Araklı Derneğinde 2 Yıl Sonra İlk İftar!

İstanbul Araklılılar Derneği iftarı 2 yıl aradan sonra Sultangazi’de dernek merkezinde gerçekleşti.

KÜLTÜR - SANAT - 24-04-2022 17:12 3212 kez okundu.

Araklı Derneğinde 2 Yıl Sonra İlk İftar!

İstanbul’daki ilçe insanımızı sosyal faaliyetlerde bir araya getiren İstanbul Araklılılar Derneği, pandemi nedeniyle 2 yıldan fazla bir zamandır bir araya gelemeyen hemşehrilerimizi 23 Nisan akşamı verdiği iftarda kavuşturdu. Kalabalık bir ortamda oruçlarını açan Araklılılar tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.


Dernek Başkanı Özyurt ve Başkan yardımcısı Dayıoğlu
Araklılılar Derneği Başkanı Yüksel Özyurt “iki senedir bugünün hasretini çektim. Pandemi nedeniyle bir araya gelemedik. Ama inşallah bundan sonra böyle devam ederiz” diyerek bugünü iple çektiğini hissettirdi. Başkan Özyurt; bilindiği gibi ülke çapında tanınmış iş insanlarımızdan. Onun en büyük özelliği Araklı insanıyla birlikte olmaktan mutlu olması. Bir manada Araklılıların ağabeyi. İlçemize yazmakla bitmeyecek birçok şey kazandıran insan. Derneğin bütün her şeyi onun eseri.
Başkan yardımcısı Adil Dayıoğlu; Başakşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitimi Müdürü. Derneği bir arada tutanların en başında geliyor. Sosyal medya ve derneğin WhatsApp gurubundan insanları organize ederek sosyal faaliyetlerde buluşmalarını sağlıyor

Derneğin gecesi Trabzonspor’a da iyi geldi!
Yaklaşık saat 20:00 İstanbul için iftar vakti. Saat 20:30 da Adanademirspor- Trabzonspor  karşılaşması var. Haftalardır onca puan farkına rağmen galip gelemeyen takımımız açısından şampiyonluk yolunda iyice can sıkıcı günler yaşanmaktaydı.
Trabzonspor’un maçı düşünülerek dernek binasına kurulan sinevizyon da seyrettiğimiz karşılaşmanın 3-1 bitmesi gelecek haftaya 1 puan bile alınırsa şampiyon olacak olmamız herkesin keyfini yerine getirdi.
Maç başlamadan skor tahmini yapan katılımcılardan 10 tanesi sonucu tahmin etti. Yapılan kura çekiminde 1 kişiye imzalı Trabzonspor forması hediye edildi.
2022 Ramazanın son haftasında yapılan Araklılılar Derneği iftarına katılanlar güzel bir ramazan akşamı yaşadılar. Bir sonraki dernek faaliyetinde buluşma dileğiyle etkinlik sonlandırıldı.
Seyfullah Aksoy/Araklı Haber/23 Nisan 2022

Advert
DİĞER HABERLER
İstanbul Araklılılar Derneği Yeniden Sosyal Faaliyetlere Başlıyor

İstanbul Araklılılar Derneği Yeniden Sosyal Faaliyetlere Başlıyor

06-06-2022 - KÜLTÜR - SANAT

Başkent Ankara Millet Bahçesi’nde Trabzon rüzgarı esti

Başkent Ankara Millet Bahçesi’nde Trabzon rüzgarı esti

29-05-2022 - KÜLTÜR - SANAT