Anne Trabzon'da Oğlu Fransa’da Yaşamını Yitirdi

Trabzon’da geçtiğimiz ay yeni tip corona virüsünden hayatını kaybeden ilk kişi olan Araklı Tapu Müdürü Faik Ahmet Öztürk'ün ablası Elmas Yeşilyurt’un Fransa'da yaşayan oğlu 41 yaşındaki İrfan Yeşilyurt'ta Fransa'da hayatını kaybetti.

SAĞLIK - 09-04-2020 17:21 5014 kez okundu.

Anne Trabzon'da Oğlu Fransa’da Yaşamını Yitirdi

Trabzon’da geçtiğimiz ay yeni tip corona virüsünden hayatını kaybeden ilk kişi olan Araklı Tapu Müdürü Faik Ahmet Öztürk'ün ablası Elmas Yeşilyurt’un Fransa'da yaşayan diyabet hastası oğlu 41 yaşındaki  İrfan Yeşilyurt'ta Fransa'da hayatını kaybetti.

Elmas Yeşilyurt, 02 Mart gecesi kızıyla uçakla Fransa'dan Trabzon'a geldikten sonra öksürük şikayetiyle Of Devlet Hastanesi'ne başvurmuş, Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken kentte yeni tip coronavirüs Covid-19 teşhisi konan ilk hasta olmuştu. Yeşilyurt, tedavi gördüğü hastanede 20 Mart Cuma günü hayatını kaybederken, Trabzon'a ilk coranavirüsten ölüm vakası olarak kayıtlara girmişti. 

Araklı Tapu Müdürü ve Eşine de Virüs Bulaştırmıştı
Elmas Yeşilyurt'un Trabzon Araklı'da  tapu müdürü olarak görev yapan erkek kardeşi Faik Ahmet Öztürk ve eşi Sultan Öztürk karantinaya alınmış ve covid-19 testleri pozitif çıkmıştı. Trabzon Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 14 gün süren tedavinin  ardından Faik Ahmet Öztürk ve eşi Sultan Öztürk taburcu edilmişti.

ARAKLI TAPU MÜDÜRÜ CORONAVİRÜSÜ (COVİD-19) YENDİ   (Haberi Okumak İçin Tıklayınız)  

Yeşilyurt Ailesinde 2. Ölüm Vakası Yaşandı
Coranavirüsten Trabzon'da hayatını kaybeden Elmas Yeşilyurt'un Fransa'da yaşayan ve 1,5 yıl önce ameliyat olan diyabet hastası 41 yaşındaki oğlu İrfan Yeşilyurt'un tedavi gördüğü hastanede coronavirüsten (covid-19)  hayatını kaybettiği öğrenildi.  İrfan Yeşilyurt'un cenazesinin Trabzon'un Of ilçesinde defnedileceği bildirildi.

Köksal Hasandayıoğlu / Araklı Haber

 

Advert
DİĞER HABERLER
Hastane İçin Bakan Koca’dan Destek İstediler

Hastane İçin Bakan Koca’dan Destek İstediler

27-03-2022 - SAĞLIK

 Alçakdere Muhtarı Vefat Etti

Alçakdere Muhtarı Vefat Etti

19-05-2021 - SAĞLIK