Bayanlara Yeni Sosyal Tesis Hizmete Girdi

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’nin direktifleri sonucunda yapılan Bayanlar Sosyal Tesisleri bayanların uğrak noktası oldu.

SİYASET - 15-11-2019 15:19 6900 kez okundu.

Bayanlara Yeni Sosyal Tesis Hizmete Girdi

 İlki 2010 yılında hizmete açılan tesislerin ardından 2 tane daha inşa edildi. Biri pazar alanında diğeri ise ilçe merkezinde açılan tesisler bayanlar tarafından oldukça sık kullanılıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yapılan tesislerin içerisinde bebek emzirme odaları, mescit, wc, oturma alanları, konferans salonu gibi alanlar bulunuyor. Sadece bayanlara özel olan tesislerde ayrıca Kur’an kursu, eğitici kurslar belli aralıklarla bayanlara ücretsiz veriliyor. Genç kız öğrenciler burada diledikleri gibi ders çalışabiliyor.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Yüksek kesimdeki mahallelerimizden ilçe merkezine alışverişe veya işlerini halletmeye gelen bayan kardeşlerimizi, ninelerimizi, teyzelerimizi taşların üstünde otururken görüyordum. İşini halledip dolmuş bekleyen bayan kardeşlerimiz elinde poşetlerle, çocuğuyla kaldırımlarda otururdu. Bu beni derinden etkiledi ve onlar için 3 adet sosyal tesis yaptık. Tesislerimizde bir eleman çalıştırıyoruz ve buraya gelen bayan kardeşlerimize çay ikramlarında bulunuyoruz. Duacı oluyorlar. Onların duası, desteği bizler için yetiyor.” ifadelerine yer verdi.

Advert
DİĞER HABERLER
Recep Çebi  Ak Parti, Belediye Başkan adaylığı için konuştu

Recep Çebi  Ak Parti, Belediye Başkan adaylığı için konuştu

26-11-2023 - SİYASET

İnşallah yer meselesini de çözeceğiz

İnşallah yer meselesini de çözeceğiz

20-04-2022 - SİYASET