DİĞER
Giriş Tarihi : 23-02-2020 16:15   Güncelleme : 23-02-2020 16:18

Ölüm Virajına Çözüm Arayışı!

Araklı Karadere Bayburt yolunun 18. Kilometresinde yer alan Pervane mahallesinin altındaki sürücüler tarafından ölüm virajı olarak nitelendirilen bölgede önlem amacıyla çalışma başlatıldı.

Ölüm Virajına Çözüm Arayışı!

Bir süre önce Araklı Kaymakamının şoförü aynı virajda kaza yapmış ve kaza sonrası araçta bulunanlardan bir kişi yaralanarak hastaneye kaldırmıştı Tehlikeli virajda neredeyse haftada bir kaza olurken, virajın keskin olmasının yanında dere tarafına doğru eğimli olması da kazaya davetiye çıkarıyor.
29 Ocak 2020 tarihinde Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Kaymakamı M. Nuri Çetin ve Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Şube Müdürleri ile Araklı-Bayburt yolundaki tehlikeli virajlarda incelemelerde yaparak, alınacak önlemler hakkında çalışma başlatılacağını bildirmişlerdi.
3 gün önce söz konusu bu olan virajda iş makineleriyle çalışma başlatıldı. Korku virajında gerekli düzenlemeler yapılarak kazaların önüne geçilmeye çalışılacak.
Yolun dere kenarına istinat duvarı yapılarak yol genişletilmesi sağlanacak ve ardından bariyer çakılarak emniyete alınacak.

 

Karadenizhaber61

 

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy