EKONOMİ
Giriş Tarihi : 27-01-2018 15:19   Güncelleme : 24-05-2020 02:05

Arsin Osb'den İstihdam İçin İşbirliği Ziyaretleri

Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu istihdamı artırmak için Araklı,Sürmene ve Yomra Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

Arsin Osb'den İstihdam İçin İşbirliği Ziyaretleri

Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu istihdamı artırmak için harekete geçti.
Arsin OSB Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve Yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanlarını ziyaret ederek kendilerine iş için başvuranları OSB’nin içinde bulunan İşkur şubesine yönlendirmelerini istediler.
Sırasıyla Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret eden Arsin OSB Başkanı Erkut Çelebi, “Şehir ve sanayici şehirle entegre olmalı. Belediye başkanlarımıza her gün iş için başvuran onlarca insanlar oluyor.sirinevler paertner Bizim de işçiye ihtiyacımız var. Diyalog içerisinde kaliteli elemanları Organizeye kanalize etmek istiyoruz. OSB içindeki İşkur ihtiyaca göre eleman alıp sanayiciye ulaştırıyor. bakırkoy pertner Böylece ilk elden ihtiyaca cevap veriliyor. Belediye başkanlarımızın da yükü azalmış oluyor. Bu diyaloglarımız sürecek” dedi.
Ziyaretle ilgili konuşan Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu “İlk kez böyle bir iletişim kuruldu. Son derece sirinevler pertner memnunuz. Bize başvuran iş arayan vatandaşlarımızı bu yolla rahat iş sahibi yapabiliriz” diyerek Arsin OSB yönetimine teşekkür etti.
Belediye Başkanlarını ziyarete, Çelebi’nin yanı sıra yöneticiler Dursun Ali Sakarya, Akın Akman, Hasan Küçükaslan ve OSB Müdürü Hakkı Yazıcı da katıldı.

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy