GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-07-2017 15:45   Güncelleme : 16-07-2017 17:24

Araklı Demokrasi Nöbetinde

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Araklı Trabzon Meydanda demokrasi nöbetindeydi.

Araklı Demokrasi Nöbetinde

 

Saat 18’de Araklı’da şehir içinde vatandaşların yürüyüşüyle başlayan etkinlik, sahilde Trabzon’a gitmek üzere vatandaşların toplanmasıyla devam etti. Burada katılımcılara belediye tarafından .com"> dağıtıldı. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, Ak Parti Araklı Teşkilatından Adnan Alemdaroğlu ve vatandaşlar belediye tarafından temin edilen otobüsler ile Trabzon Meydan’da a kadar sürecek demokrasi nöbeti için şehir merkezine hareket etiler.

Trabzon’da mahşeri bir kalabalık Meydan Parkındaki yerlerini almışlardı. Çeşitli gösterilerle geçen yıl darbe girişiminde bulunan hain terör örgütü FETÖ telin edildi. 15 Temmuz demokrasi şehitleri için dualar edildi. Zaman zaman Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajları halkı coşturdu. Sabah ezanı okunduğunda Erdoğan’ın Ankara’da TBMM önünde konuşması devam ediyordu.

Trabzon’daki demokrasi nöbetinde Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçe belediye başkanları ve protokol yerlerini almışlardı. Vali ve belediye başkanı Tarihi İskender Paşa camiindeki namazına vatandaşlarla birlikte katıldılar. Cami önünde belediye tarafından vatandaşlara sıcak çorba, sandviç, poğoca ve meyve suyu dağıtıldı.

Demokrasi nöbeti 16 Temmuz saat 24’e kadar devam edecek.

Seyfullah Aksoy/ Araklı Haber

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy