EKONOMİ
Giriş Tarihi : 20-02-2020 15:03   Güncelleme : 20-02-2020 15:10

Araklımıza Yakışacak Otel & Restoran

Araklı ilçe merkezinde nisan da hizmete girecek, yeni otel ve restoran ilçe turizmine katkı sağlayacak.

Araklımıza Yakışacak Otel & Restoran

Araklımız yeni bir yatırım kazanıyor.  Araklılı olan ve İstanbul’da ikamet eden iş adamımız Murat Sezgün tarafından;  İlçe Merkezinde  Yılmaz Çebi Caddesin de , Turizm Yatırım Belgesine sahip, “Avni Bey Otel” adı altın da 3 yıldızlı otel inşa ediliyor. Yapımı bitmek üzere olan otel 20 oda,50 yatak kapasiteli ve 120 kişilik.

 Cafe & Restoranıyla Nisan ayı sonların da faaliyete geçmesi planlanmakta. Restoranı otelde kalan misafirlerin haricinde dışarıdan gelenlerde kullanılabilecek, hizmetlerden faydalanmak isteyen yerel halka da ulaşılacak. Özel günler vb. etkinliklerde de otelin mevcut Cafe & Restoran alanı hizmet verecek.

Günden güne hızla artan Karadeniz Bölgesi turizmin de Araklı çok önemli bir yere sahip. Araklı ilçesinde özellikle Yayla Turizmin de kaynakların bölgede elverişli olması ve bölgenin bu konuda dünya çapında da adını duyurmaya başlamış olmasından ötürü bölgede açılacak  otelin başarılı bir yatırım olacağı düşünülmekte. 

Araklının kalkınması  ve sosyal hayatının çeşitlenmesi adına orta ve büyük ölçekli yatırımcıların Araklı’ya destek olması adına bitmek üzere olan tesis ilçemiz için bir kazanım olarak gözüküyor.
Köksal Hasandayıoğlu /Araklı Haber/20.02.2020

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy