SİYASET
Giriş Tarihi : 13-12-2018 15:49   Güncelleme : 13-12-2018 15:49

Ümit Çebi:Amerika'nın Gücünden Korkmayın!

Rize Kendirli'de konuşan Araklı eski belediye başkanı Ümit Çebi Ebrehe'nin ordusunu kuşlarla yıktıran Allah, Amerika'ya da müslümanlara yıktıracakdır.

Ümit Çebi:Amerika'nın Gücünden Korkmayın!

Rize Kendirli'de konuşan Araklı eski belediye başkanı Ümit Çebi "burası Erbakan Hocanın dilinden düşürmediği bir beldeydi.Kendirli 1982 anayasası oylamasına %98 hayır oyu vererek Siyonizmin korktuğu bir belde olmuştur.

Bizim hiç bir partiyle alıp veremediğimiz yok. Kimseyede iftira atmıyoruz. Şu an Türkiye ayaklarımızın altından kaymaktadır. 17 yıllık Ak Parti iktidarı ülkemizin mal varlıklarını yabancılara peşkeş çekti.Topraklarımızı sattılar oda yetmedi şimdi Türkiye'yi eyaletlere bölme planı yapıyorlar. Yeryüzüne ve ülkemize adil düzeni,biz çalışsakda, çalışmasakda Ebrehe'nin ordusunu kuşlarla yıkan Allah kuracakdır. Amerika'nın o zamanın ordusu olduğunu düşündüğümüzde, Allah o orduyu kuşlara mağlup ettirmiştir. Tıpkı en sevdiği Resülünü, zayıf bir örümcek ağı ve narin bir güvercinle kurtardığı gibi.

O yüce Allah ki, kendisine külhan beylik yapan Nemrud'u topal sineğe mağlüp ettirdiği gibi.Bu olaylarda büyük bir mesaj vardır. Allah diyor ki ey kulum sakın ümitsiz olma,eğer bana iman etmişsen bu örnekleri gözünün önüne al ve bu Amerika'nın gücünden korkma.Ortadoğuyu topuyla, roketiyle yakıyor demeyin, siz adam olun ben o ateşi gül bahçesine çeviren Allahım. ey kullarım Amerika ne ki, siz beni tanıyın benim davam için, benim rızam için mücadele edin diyor."dedi.

AdminAdmin