GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-05-2022 18:06   Güncelleme : 12-05-2022 18:22

Araklı-Bayburt Yolu Haziranda Başlıyor

Trabzon’a  gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Araklı’yı da ziyaret etti. Bayburt yolu için müjdeyi verdi.

Araklı-Bayburt Yolu Haziranda Başlıyor

Araklı Belediyesini ziyaret eden Bakan Adil Karaismailoğlu’nu burada kalabalık bir grup karşıladı. Karşılamada Bakana Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu eşlik etti. 
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Bakanı makamında ağırladı. Bakan Karaismailoğlu Araklı ilçesi muhtarlarıyla meclis toplantı salonunda bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinledi. Bakana iletilen en önemli konunun Araklı-Bayburt arası grup yolu olduğu öğrenildi. 

BAKAN ARAKLI-BAYBURT YOLU İÇİN HAZİRAN AYINI İŞARET ETTİ

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Sosyal medya hesabından Bakan Adil Karaismailoğlu Araklı-Bayburt  yolu için söz aldıklarını açıkladı.

Çebi “Araklı’ya müjdeyi sayın bakanımız verdi 
Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’nu belediyemizde misafir ettik. Sayın Bakanımız Araklı-Bayburt Yolu ile ilgili olarak 7-17 km arasının yapımına Haziran ayından itibaren başlanacağının müjdesini verdi.
Desteklerinden ötürü Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu’na, şahsım ve İlçemiz adına teşekkür ederken, Trabzon Milletvekillerimizden Sn. Muhammet Balta, Sn. Adnan Günnar, Sn. Bahar Ayvazoğlu, Sn. Salih Cora’ya, Trabzon Valimiz Sn. İsmail Ustaoğlu’na, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Murat Zorluoğlu’na, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Sn. Sezgin Mumcu’ya, Araklı Kaymakamımız Sn. Kürşad Karaca’ya, AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Şaban Bıyık’a, ilçe teşkilatımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, meclis üyelerimize, Araklı bürokratlarımıza, muhtarlarımıza, basın mensuplarımıza, belediye personelimize ve emeği geçenlere de ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Yılların sorunu artık son buluyor. Hayırlı Olsun” dedi.

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy