GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-04-2021 18:10   Güncelleme : 26-04-2021 18:20

Murat Zorluoğlu Araklı Esnafını Ziyaret Etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ilçe ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Talep ve sorunları yerinde dinlemeye özen gösteren Başkan Zorluoğlu, Araklı ilçesine giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

 Murat Zorluoğlu Araklı Esnafını Ziyaret Etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, haftaya Araklı ilçesini ziyaret ederek başladı. Başkan Zorluoğlu'na temasları sırasında Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, AK Parti Araklı İlçe Başkanı Şaban Bıyık, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Başkan Danışmanı Emre Gülsever ve ilgili daire başkanları eşlik etti.
TRABZON CADDESİ BAMBAŞKA BİR HÜVİYETE KAVUŞACAK
Vatandaşların ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Zorluoğlu, "Araklımızı ve diğer tüm ilçelerimizi fırsat buldukça ziyaret etmeye özen gösteriyoruz. Her geldiğimizde de devam eden çalışmaları yerinde takip ediyoruz. Trabzon Caddesi, Büyükşehir Belediyemiz tarafından yenileniyor. İhalesi gerçekleştirildi, sözleşmesi ve yer teslimi yapıldı. Araklı’nın en önemli caddesi olan Trabzon Caddesi; kaldırım, asfalt, ışıklandırma, peyzaj ve cephe sağlıklaştırma çalışmalarımızdan sonra bambaşka bir hüviyete kavuşacak. Cephe sağlıklaştırma çalışmalarını Araklı Belediyemizle ortak proje olarak yürüteceğiz"  dedi. 
TÜM ŞEHRİN BELEDİYESİYİZ 
Büyükşehir Belediyesinin her ilçede çalışmalarının olduğunu da vurgulayan Başkan Zorluoğlu, "Büyükşehir Belediyesinin 18 ilçemizde de tabelası olsun istiyoruz. Hiçbir ilçemizi bir diğerinden ayırmıyoruz. Biz sadece Trabzon'da merkezin ya da birkaç ilçenin belediyesi değiliz. Biz tüm Trabzon'un belediyesiyiz. Hizmetlerimizi de bu anlayışla sürdürüyoruz"  ifadelerini kullandı.
ESNAF VE VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR 
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun sıklıkla ilçelerine gelerek sorunları yerinde görmesinden memnuniyet duyduklarının dile getiren Araklılı esnaf ve vatandaşlar ise kendilerine gösterilen yakın ilgi nedeniyle teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak:Haber61

 

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy