GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-06-2020 20:40   Güncelleme : 12-06-2020 20:47

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Araklı’da İncelemelerde Bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Trabzon’a geldi. Trabzon programı kapsamında Araklı’da incelemelerde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum Araklı’da İncelemelerde Bulundu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Trabzon’a geldi. Trabzon programı kapsamında Araklı’da incelemelerde bulunan Bakan Kurum Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Evra Enerji A.Ş Evsel Atıklardan Enerji Üretim Tesislerinde ve TOKİ Konutları hakkında Bakan Murat Kurum’a çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çebi, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, ilçemizde yapımı devam eden projelerde incelemelerde bulundu.

TOKİ 3. Etap ile ilgili çalışmalar başta olmak üzere İlçemizdeki ilgili projeler hakkında kendilerine sunum yaptık. Araklı eski Sürmene köprüsünden başlayarak Çamlıca Mahallesine kadar devam edecek olan kesintisiz yürüyüş ve bisiklet yolu projesi, Araklı Sokak Sağlıklaştırma projeleri hakkında görüşmelerimiz oldu. Sayın Bakanımız Projelerin değerli olduğunu, bu projelerin Araklı ve bölge turizmine katkı sağlayacağını ve bir an önce Araklı’ımıza bu projelerin kazandırılması gerektiğini ifade etti. Bu projelerin hayata geçirilmesi noktasında Bakanlığımızın da destek vereceğini ifade eden Bakanımız Sayın Murat Kurum bu konudaki talimatlarını Bakanlık yetkililerine verdi. Araklı’mıza kazandırılan vizyon projelere desteklerinden ötürü Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Murat Kurum’a şahsım ve İlçemiz adına teşekkür ederken, TOKİ Başkanımız Sn. Ömer Bulut’a, İller Bankası Genel Müdürümüz Sn. Yusuf Büyük’e, Trabzon Milletvekillerimizden Sn. Muhammet Balta, Sn. Adnan Günnar, Sn. Bahar Ayvazoğlu, Sn. Salih Cora’ya, Trabzon Valimiz Sn. İsmail Ustaoğlu’na, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Murat Zorluoğlu’na, Ak Parti Trabzon İl Başkanımız Sn. Haydar Revi’ye, Araklı Kaymakamımız Sn. Mehmet Nuri Çetin’e, Ak Parti İlçe Başkanımız Sn. Şaban Bıyık’a, meclis üyelerimize, Araklı bürokratlarımıza, TOKİ teşkilatımıza ve emeği geçenlere de ilçe halkım adına teşekkür ediyorum.” dedi. İncelemeler sonrasında Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Bakan Murat Kurum’a gemi maketi hediye etti.

Mehmet Öztürk

Mehmet ÖztürkMehmet Öztürk