CHP
Giriş Tarihi : 18-05-2020 15:15   Güncelleme : 04-06-2020 17:59

Mecit Solmaz'dan 19 Mayıs kutlama mesajı

CHP Araklı İlçe Başkan Mecit Solmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesi ile kutlama mesajı yayınladı.

Mecit Solmaz'dan 19 Mayıs kutlama mesajı

Başkan Mecit Solmaz mesajında şunları kaydetti:  “Bu günün,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanması ülkemizin geleceği olan gençlerimizle bütünleşmemiz ve onlarla aynı coşkuyu paylaşarak, geleceğe daha umutla bakmamızı da sağlamaktadır. Gençlerimizin geleceğe emin adımlarla ve topluma faydalı, içinde vatan sevgisi taşıyan, ailesine ve ülkesine yararlı bireyler olarak yetişmeleri ise en büyük temennimizdir. Çünkü bu millet, dünya üzerindeki varlığını, vatan sevgisini tüm değerlerin üstünde tutan özelliğine borçludur. Bizler gençliğimize güveniyoruz. Ülkesinin menfaatlerini, birliğini, beraberliğini en iyi şekilde koruyacaklarından şüphemiz asla yoktur.

      Bu günün gençlerinin, yarının daha büyük Türkiye’sini kuracaklarına olan inancımla, tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Mehmet ÖztürkMehmet Öztürk