GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-05-2020 15:04   Güncelleme : 14-05-2020 17:05

Araklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Perşembe pazarında sıkı denetim

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’in talimatı ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri Korona virüs salgını nedeniyle Perşembe pazarında denetim yaptı. Perşembe pazarında maske ve eldiven denetimi yapan zabıta ekipleri maskesi olmayanlara maske dağıttı.

 Araklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Perşembe pazarında sıkı denetim

Araklı Belediye başkanı Recep Çebi’in talimatı ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri Korona virüs salgını nedeniyle Perşembe pazarında denetim yaptı. Perşembe pazarında maske ve eldiven denetimi yapan zabıta ekipleri maskesi olmayanlara maske dağıttı. 

MASKE VE ELDİVEN DENETİMİ

Araklı Belediyesi zabıta ekipleri Korona virüs salgını nedeniyle çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda yeni kararlarla ilgili denetimler başladı. Zabıta ekipleri pazar esnaflarına ve pazara gelen vatandaşa maske ve eldiven dağıttı maskeleri takmalarıyla ilgili uyarılar yaptı. Pazar esnafının yeni kurallara uyduğu görülürken ayrıca sebze ve meyvelerin vatandaşlar tarafından seçilerek alınmaması için pazar esnafı uyarıldı.

20 YAŞ ALTINDA 65 YAŞ ÜSTÜNDE OLANLAR EVLERİNE GÖNDERİLDİ

Pazarda denetimleri artıran zabıta ekipleri maske ve yaş denetimi yaptı. Maskesi olmadan pazara gelenleri bilgilendiren ekipler maske dağıtımı yaptı. Sokağa çıkma yasağı bulunan 20 yaş atı, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlıkları bulunanların alınmadığı pazarda 20 yaş altı 5 kişi ise pazar alanından çıkarılarak evlerine gönderildi.

Mehmet Öztürk / Araklı Haber

Mehmet ÖztürkMehmet Öztürk