GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-04-2020 10:34   Güncelleme : 13-04-2020 10:57

Başkent Araklılılar Derneği'nden Hemşehrilerine Destek

Ankara Başkent Araklılılar Derneği içinde bulunduğumuz durum nedeniyle ekonomik sıkıntı çeken hemşehrilerine destek olmak amacıyla dernek çapında bir yardım kampanyası başlattı.

Başkent Araklılılar Derneği'nden Hemşehrilerine Destek

Ankara Başkent Araklılılar Derneği, içinde bulunduğumuz durum nedeniyle ekonomik sıkıntı çeken hemşehrilerine destek olmak amacıyla dernek çapında bir yardım kampanyası başlattı.

Facebook sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yapan dernek başkanı Tacettin Çebi'nin açıklaması şöyle;

BAŞKENT ARAKLILILAR KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN MAĞDUR HEMŞEHRİLERİMİZE DESTEK :
"Sevgili hemşehrilerimiz. Bu salgın hastalık yüzünden hepimiz sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz. Başkentte yaşayan ve gündelik çalışıp ekonomik sıkıntı içinde olduğunu bildiğiniz Arakĺılı hemşehrilerimiz varsa lütfen bizlere bildirin. Başkent Araklılılar Derneği olarak karınca kararınca bizlerde bir destekte bulunmaya çalışalım. Sıkıntılı süreci inşallah en kısa sürede aşalım. Bu durumda olan hemşehrilerimizi rencide etmemek adına burada paylaşmayıp özelden bildirirseniz seviniriz".

Tacettin Çebi
Başkent Araklılılar Derneği Başkanı
05324826961

Ankara Başkent Araklılılar Derneği'ni Tanıyalım
2020 yılında kurulan çiceği burnunda Ankara Başkent Araklılılar Derneği, Ankara'da ikamet eden bir çok Araklılı bürokrattan ve iş insanından oluşuyor. Dernek başkanlığını Trabzon TAKA Gazetesi Ankara temsilcisi Tacettin Çebi yapıyor. Başkan vekilliğini Sağlık Bakanlığı'ndan Mustafa Başoğlu, başkan yardımcılıklarını ise Yargıtay Üyesi Mehmet Osmanoğlu ve Prof.Dr.Ali Rıza Erbay yürütüyor. 
Dernek genel sekreterliğini Türk Patent Enstitüsü Müşavir ve Özel Kalem müdürü olan Firar Emin Bacıoğlu, dernek genel saymanlığını YMM İbrahim Ethem Bal, Yönetim Kurulu Üyeliklerini ise Tütün Üst Kurulunda Mühendis Abdullah Alioğlu, İş İnsanları Kemal Halil ve Mustafa Hancı yürütüyor. 
Denetim kurulu üyeliklerinde ise İş İnsanı Özcan Hacıhasanoğlu, Avukat-İş İnsanı Nejmi Çebi ve Türkiye Kömür İşletmeleri Pazarlama Müdürü Mehmet Akif Çebi var.

Köksal Hasandayıoğlu / Araklı Haber

Köksal HasandayıoğluKöksal Hasandayıoğlu