KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 09-06-2017 15:53   Güncelleme : 27-08-2019 12:15

Genç Araklı Derneğinde Görev Değişimi İftarı

Araklılı STK’ların İstanbul’da iftar proğramları devam ediyor. İlk iftarı Genç Araklı Derneği 8 Haziran 2017 Perşembe günü Eyüp’te İBB Park Bahçeler Müdürlüğü Haliç İşletme Şefliği Tesislerinde verdi.

Genç Araklı Derneğinde Görev Değişimi İftarı

 

İstanbul’un çeşitli ilçelerinden Haliç kenarındaki İBB Park Bahçeler Müdürlüğü Haliç İşletmeŞefliği Tesislerine gelen Araklılı hemşehrilerimiz unutulmaz bir iftar gecesi yaşadılar.

Araklılı Hasan Lütfi Ramazanoğlu hocanın  okuduğu ezanla oruçlarını açan davetliler, daha sonra dernek adına yapılacak faaliyetler hakkında bilgi aldılar.

Davete Dr. Yunus Karabela, Mikdat Çebi, İBB Park Bahçeler Müdürü Ömer Çebi, Merter Vergi Dairesi Müdürü Mustafa Şahin, Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Aykut, Ordulular Dernek Başkanı İsmail Demirbaş ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile kalabalık halk topluluğu katıldı.

DR.YUNUS KARABELA DERNEK BAŞKANLIĞINI MİKDAT ÇEBİ’YE DEVRETTİ.

Uzun yıllardır İstanbul Genç Araklılılar Derneği Başkanlığını yürüten Dr. Yunus Karabela gecede dernek başkanlığını Mikdat Çebi’ye devretti. Dernek adına başkan yardımcısı Abdul Canan Dilber tarafından Karabela’ya bir plaket ve tablo takdim edildi.

| www.shadowdirectory.com |

Yunus Karabela konuşmasında “Derneğimizin çok kıymetli mensupları ve değerli hemşehrilerimiz.2006 yılından beri sürdürdüğüm dernek başkanlığı görevimi bundan sonra hemşehrimiz Mikdat Çebi devam ettirecektir. Derneğimizi kurarken Araklı’nın potansiyelini İstanbul’da bir araya getirmekti. Hemşehrilerimiz adına bir şeyler yapabilmek arzusuydu. Görevim süresince yaptığımız ve yapamadığımız şeyler oldu. Ben yaptığımız bu görevi bir Sivil Toplum Görevi olarak görüyorum. Zamanı gelince emanetler birilerine tevcih edilir. Bu nedenle başkanlık görevimi Mikdat Çebi arkadaşıma devrediyorum. Yeni yönetime başkanımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

KARABELA MEDİPOL ÜNİVERSİTESİNDEKİ GÖREVİNİ DE BIRAKTI

Uzun  süredir Medipol Üniversitesi Esenler Hastanesinde Akademisyen ve Göz Sağlığı Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Yardımcı Doçent Doktor Yunus Karabela bu görevinden de istifa ettiğini açıkladı.

YENİ BAŞKAN ÇEBİ GÖREVE BAŞLADI


Yeni Başkan Mikdat Çebi “bundan sonra Genç Araklı Derneğinin çalışmalarını biz sürdüreceğiz. Hedefimiz hocamızdan sonra bayrağı bir yerlere taşımaktır. Hocamızdan aldığımız birikimleri yönetim kurulu üyesi arkadaşlar ile daha ileri taşımak için uğraşacağız. Bu akşam bu yemeği bizlere sunan Ömer Çebi ve eski başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Seyfullah Aksoy/ Araklı Haber

Burhaniye
Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy