SAĞLIK
Giriş Tarihi : 25-02-2020 11:09   Güncelleme : 25-02-2020 13:34

Trabzon Atılgan Doktora Ağlıyor

Trabzon’un ve Araklı’nın sevilen Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op. Dr. Atılgan Onay yaşama tutunamadı.

Trabzon Atılgan Doktora Ağlıyor


Trabzon’un ve Araklı’nın sevilen Ortopedi ve Travmatoloji  uzmanı Op. Dr. Atılgan Onay yaşama tutunamadı.

Hasta polikliniği yaptığı sırada beyin kanaması geçiren ve 3 gündür yoğum bakımda yaşam mücadelesi veren, Araklı’da 5 yıl hizmet etmiş, Araklı Devlet Hastanesi eski doktorlarından 43 yaşındaki  Op. Dr. Atılgan Onay, KTU Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi yoğun bakım servisinde sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Atılgan evli ve 2 çocuk babasıydı.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi mezunu olan Op. Dr. Atılgan Onay, sırasıyla  Ardahan Göle Arpaşen Sağlık Ocağı,  K.T.Ü. Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi, Ağrı Patnos Devlet Hastanesi,  Trabzon Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi ve en son da SBÜ Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde operatör doktor olarak görev yapmaktaydı.

Atılgan Onay’ın cenazesi, bugün 25 Şubat 2020 Salı günü öğle namazına müteakip Trabzon Merkez İskenderpaşa camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Bostancı Mezarlığındaki aile kabristanlığında defnedilecektir.

Atılgan Onay'ın vefatı dolayısıyla, Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi  başhekimi Opr. Dr. Osman Şener baş sağlığı mesajı yayınlayarak; "2013 - 2018 tarihleri arasında hastanemizde Ortopedi Uzmanı olarak görev yapan o altın yürek 3 gün dayanabildi. Yoğun bakımda Cuma gününden beri yaşam mücadelesi veren Atılgan Onay kardeşimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Haberi aldığından beri sürekli arayıp soran dua eden tüm sevenlerinin başı sağolsun. Cenazesi yarın öğle namazına mütakip İskenderpaşa camisinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecek. Koca yürekli adam mekanin cennet olsun inşallah" dedi. 

Araklı Bayram Halil Devlet Hastanesi de eski doktorları Op. Dr. Atılgan Onay için bir  baş sağlığı mesajı yayınladı. Mesajda; ACI KAYBIMIZ... 2013 - 2018 tarihleri arasında hastanemizde Ortopedi Uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Atılgan ONAY geçirdiği rahatsızlık sonucu 24 Şubat 2020 günü hayatını kaybetmiştir. Kıymetli hekimimize Allah'tan rahmet, başta ailesi olmak üzere personelimize ve tüm sağlık camiasına başsağlığı ve sabırlar dileriz" denildi. 

Merhum Dr Atılgan Onay'a, Araklı Haber Ailesi olarak, Canab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar dileriz.


Turgay Düzgün, Araklı Haber, 25.02.2020
©  www.araklihaber.net

AdminAdmin