GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-02-2020 23:10   Güncelleme : 02-02-2020 23:21

TİSKİ Genel Müdürü Tekataş’ın Su Mesajı!

Araklı Haber’de yayımlanan, yeni Araklı Mahallelerindeki su sorunu ile alakalı haberimize TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’dan cevap geldi.

TİSKİ Genel Müdürü Tekataş’ın Su Mesajı!

30 Ocak 2020 tarihinde Araklı Haber’de yayımlanan, Araklı’nın 15 mahallesine yapılan şebekeden sağlıklı içme suyu alamayan vatandaşlarımızı ilgilendiren “Yaşamak İçin Su İstiyorlar” haberine, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş cevap vermiş.
TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’ın mesajı “Ben Ali Tekataş TİSKİ Genel Müdürü.
Değerli arkadaşlar uzun zamandır devam eden bir iş ve gerçekten mağduriyet oluşmuş. Bu mağduriyeti gidermek için Büyükşehir belediye başkanımızın yoğun çabalarıyla sona gelinmiş ve mütahitin arıtma tesisini bir an evvel inşa ederek adı geçen mahallelere su verilmesi çalışması geçen ay itibari ile başlamıştır ve İlbank ve tarafımızdan sıkı bir şekilde takip edilmektedir” şeklinde.
TİSKİ Genel Müdürü Tekataş mesajı ile mahallerin halkını umutlandırsa da, kendisi işin ne zaman tamamlanacağı  konusunda bir tarih yazmamış. Bu nedenle vatandaşlar; en azından arıtma tesisi bitene kadar atıl durumda olan, mahallelerin kendi imkanlarıyla yaptırdığı ve kullandığı şebekelerinin tamiri ile ilgili yardımcı olmasını diliyorlar..
Seyfullah Aksoy/Araklı Haber/02.02.2020

 

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy