AK PARTİ
Giriş Tarihi : 02-03-2019 21:12   Güncelleme : 02-03-2019 21:12

1 Nisan'da Bambaşka Bir Araklı

Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi, ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyesi adayları ile Yolgören mahallesinde gençlerle bir araya geldi.

1 Nisan'da Bambaşka Bir Araklı

Başkan Çebi; ”Spor, sanat, teknoloji ve istihdamla gençleri mutlu edeceğiz. Geleceğin Araklı’sı için hizmette istikrar vakti. 1 Nisan’dan itibaren başka, bambaşka bir Araklı bizleri bekliyor.” dedi.

Aralarında ilk kez oy kullanacak olan gençlerin de yer aldığı buluşmada gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden Cumhur İttifakı AK Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, gençlerin ilgi ve sevgisinin kendisine büyük güven ve sorumluluk yüklediğini belirtti.

Başkan Çebi, ”Doğma büyüme Araklılı bir kardeşiniz, ağabeyiniz olarak huzurunuzdayım. Zoru kolay yapmanın tek yolu bir olmak ve beraber olmak. İnsanlarımızın mutluluğunu ön plana çıkaran çalışmalara imza atmak için bu kutsal hizmet yolculuğuna bir kez daha çıktık. Yaptığımız iş hizmet siyaseti. Hiçbir kalp kırmadan tüm kalpleri fethedeceğiz.” dedi

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy