DÜNYA
Giriş Tarihi : 28-02-2019 18:16   Güncelleme : 28-02-2019 18:45

Gerçek Araklılı İmajı Budur!

İşyerine yanlışlıkla gönderilen 300 bin lirayı gözünü kırpmadan sahibine veren lokantacı Mustafa Gümrükçüoğlu yıllardır kara propagandalar nedeniyle zedelenen Araklı’nın imajını “gerçek Araklı imajı budur” dercesine değiştirdi.

Gerçek Araklılı İmajı Budur!

Bir anda Türkiye ve dünya gündemine giren Araklılı hemşehrimiz, 3-5 kuruş için insanların birbirini katlettiği alemde, gerçek bir müslümanın nasıl bir erdeme sahip olduğunu da ispatlamış oldu. İlçe esnafları, siyasi parti temsilcileri ve belediye başkanı bu örnek davranışı nedeniyle Gümrükçüoğlu’nu onure ettiler.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi “İlçemiz esnaflarından Mustafa Gümrükçüoğlu kardeşimiz geçen günlerde mal siparişi vermişti ve gelen malların arasından 300.000 TL para çıkmıştı. Hiç tereddüt etmeden parayı sahibine geri vererek Türkiye'nin ve Araklı'nın gündemine oturdu. Bizlerde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Hüseyin Öztorun, Metin Taşkın, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcımız Ali Mahmutoğlu, Hasan Ali Aygün ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürümüz İsmail Küçükdurmuş ile birlikte kendilerine bu güzel ve takdire şayan davranışından dolayı şilt verip tebrik ettik. Kendisine bu güzel davranışından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

AdminAdmin