Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 14-02-2019 18:34   Güncelleme : 14-02-2019 18:34

Çebi:Araklı’da yeni bir destan yazacağız

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “31 Mart akşamı inşallah mahcup olmayacağız ve kıymetli hemşehrilerimizin dua ve destekleriyle Araklı’da yeni bir destan yazacağız. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

Çebi:Araklı’da yeni bir destan yazacağız

 Araklı’yı daha fazla büyüteceklerini kaydeden Çebi, “Araklı’da yeni bir rekor kırmak ve Trabzon’un en fazla oyunu almak zorundayız.” dedi. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “31 Mart akşamı inşallah mahcup olmayacağız ve kıymetli hemşehrilerimizin dua ve destekleriyle Araklı’da yeni bir destan yazacağız. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi; AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, MHP İlçe Başkanı Hasan Demiray, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi, Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu, AK Parti İlçe Teşkilatı ve MHP İlçe Teşkilatı ile birlikte ilçe merkezinde esnaf ve kurum ziyareti yaptı. Çebi ve beraberindekiler daha sonra Erenler ve Küçük Cimla Mahallelerinde ev ve çay ocakları toplantıları gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den tekrar Araklı Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Recep Çebi, seçim çalışmaları kapsamında ev ve mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarını ve hedeflerini anlatıyor. Sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütleri başta olmak üzere kentin muhtelif bölgelerinde ticaretini sürdüren esnafları iş yerlerinde ziyaret eden, vatandaşlarla ise düzenlenen toplantılarda bir araya gelip sohbet eden AK Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, “Çıktığımız kutlu hizmet yolunda Araklı’mızda 7’den 70’e girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Araklı’da yeni bir tarih yazmak ve rekor seviyesinde oy alabilmek adına kapı kapı dolaşıp, yeni projelerimizi kıymetli hemşehrilerimize detaylı olarak anlatmaktayız.” şeklinde konuştu. “31 Mart seçimleri Türkiye’nin gelişmesi ve bölgesinde lider olabilmesi adına önemlidir.” diyen Çebi, “Bizler de Sayın Cumhurbaşkanı’mız Recep Tayyip Erdoğan’ın yereldeki elini güçlendirmek için Araklı’da yeni bir rekor kırmak ve en fazla oyu alabilmek adına il ve ilçe teşkilatımızla birlikte hareket ederek, kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızın gönül dünyalarında daha fazla yer edinmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Araklı’yı daha fazla büyütmek için desteklerini istiyoruz. 31 Mart akşamı inşallah mahcup olmayacağız ve kıymetli hemşehrilerimizin dua ve destekleriyle Araklı’da yeni bir destan yazacağız.” diye konuştu.

Günebakış

AdminAdmin