MAHALLELER
Giriş Tarihi : 29-12-2018 19:34   Güncelleme : 31-12-2018 20:14

İşte Belediye Hizmeti Bu!

Sürekli sosyal medyadan yaptığı hizmetlerin fotoğraflarını paylaşan Araklı Belediyesinin hizmetlerine şaka gibi bir örnek.

İşte Belediye Hizmeti Bu!

Araklı’nın Değirmencik Mahallesi Ortamahalle Mevkiinde yağmur yağdığında çamur pistine dönüşen bir yol ve sürekli ne kadar başarılı olduğunu anlatmaya çalışan belediye başkanı için tam bir kara mizah örneği ...
Mars’a insan göndermeyi tartışan bir dünya gündeminden,Araklı’nın Değirmencik Mahallesi’nde vatandaşın evine ulaşması için çamurlu yolda kilometrelerce yürüyerek nasıl gideceğini düşündüğü garip bir yol hikayesine. Her seçim döneminde siyasetçiler tarafından verilen “insanlarında kullanabileceği bir yola kavuşacaksınız” sözü, mahalle halkının boş vaatlere artık ümidini bağlayamaması. Seçim yaklaşıyor diye halkın gözünü boyama için gereksiz yerlere bile beton döken bir belediye vede buradan fazla oy gelmez kaygısıyla en kestirme olan bu yolu gözden çıkarmış bir Araklı siyaseti.
Yolum neden yapılmıyor? şeklindeki bir soruya ise “önümüzdeki seçimlere bakacağız” şeklinde cevap veren siyasetçiler.İşte Araklı'da garip olduğu kadar ilginç de olan bir belediye hizmeti.

Araklı Belediyesi "biz merkeze karışıyoruz" diyebilir. Eğer bu şekilde düşünüyorsa,köy halkı 2014 yerel seçimlerinden sonra aslında köy olan bu mahallelerin Araklı Belediyesine bağlandığını hatırlatıyor. Önümüzde 31 Mart 2019 yerel seçimleri var. Hizmet etmediğiniz yerden oy istemeyede gelmeyin diyor.

 

AdminAdmin