KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 17-12-2018 16:01   Güncelleme : 17-12-2018 16:12

İstanbul Araklılılar Derneği Kahvaltısında Araklı Konuşuldu

İstanbul Araklılılar Derneği sabah kahvaltısında, başkan Yüksel Özyurt’un katılımıyla bir araya geldi.

 İstanbul Araklılılar Derneği Kahvaltısında Araklı Konuşuldu

İstanbul Sultangazi’deki dernek binasında İstanbul Araklılılar Derneği Başkanı Yüksel Özyurt, Sultangazi Belediyesi Özel Kalem Müdürü ve dernek başkan yardımcısı Adil Dayıoğlu üyelerin kahvaltısına eşlik ettiler.

Sabah kahvaltısında derneğin 2019 faaliyetleri ve Araklı konuşuldu. Gündem önümüzdeki seçimde Ak Parti Araklı Belediye Başkan adayının kim olabileceği konusuydu. Bazı dernek üyelerinin ilçede halkın çoğunluğu tarafından hizmetleri beğenilmeyen mevcut başkan Recep Çebi’nin aday olmaması gerektiği hususundaki konuşmaları üzerine Yüksel Özyurt “halkın ne düşündüğünü bilemem ama ben Araklı’ya yaptığımız Yüksekokuldan sonra yapacağımız ilkokul için Recep Çebi’nin göstermiş olduğu gayrete şahidim. İstanbul’da yaptığımız okul nedeniyle hiç düşünmediğimiz halde onun ısrarı neticesinde Araklı’ya ilkokul yapma kararı aldık” dedi.

Daha önce İstanbul Orman Bölge Müdürlüğündeki görevinden Orman ve Su İşleri. 12.Bölge Müdürlüğü. Bölge Müdür Yardımcısı olarak Rize’ye atanan Murat Kefelioğlu’da  İstanbul Araklılılar Derneği kahvaltısındaydı. Kefelioğlu “Doğduğum yer olan Araklı’nın da görev alanım içinde olduğu Orman ve Su İşleri Müdürlüğü’ne atandıktan sonra ilçemizde özellikle Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve Araklıspor Başkanı Mustafa Limanoğlu ile dostluğumuz pekişti. İlçede var olan ama pekte farkına varılmayan şelaleler konusunda bölge müdürlüğümüzce çalışmalar yaptık. İnşallah Araklı’ya istihdam kazandıracak başka bir projenin gerçekleşmesi için girişimlerde bulunuyoruz. Görev süremde doğduğum yere bir katkı sağlayabilirsem benim için büyük mutluluk kaynağı olacaktır” dedi.

Seyfullah Aksoy/Araklı Haber/17.12.2018

AdminAdmin