GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-04-2017 12:23   Güncelleme : 06-04-2017 14:32

İstanbul Araklılılar Derneği Forma Dağıtımına Başlıyor

İstanbul Araklılılar Derneği’nin Araklılı üniversite öğrencileri ve askerlere orijinal Trabzonspor forması dağıtımı başlıyor.

İstanbul Araklılılar Derneği Forma Dağıtımına Başlıyor

 Daha önce İstanbul Araklılılar Derneği Başkanı Yüksel Özyurt tarafından 1200 forma hemşehrilerimize dağıtılmıştı. Bu kez sadece üniversite de okuyan ve askerliğini yapan Araklı doğumlulara dağıtılacak 1300 forma için çalışmalar son safhaya geldi.

5 Nisan 2017 saat 20 de derneğin İstanbul Sultangazi’deki merkezinde bir araya gelen dernek üyeleri bu konuda son istişaresini gerçekleştirdi. Araklı haşlaması ile yenen akşam yemeği sonrası dernek başkan yardımcısı Adil Dayıoğlu listelerin hazırlanması ve dağıtım konusunda bilgilendirme yaptı.

Dayıoğlu “ İstanbul dışındaki hemşehrilerimize formaları pazartesi kargo ile gönderilmeye başlanacak. İstanbul dışındakilere formaları ücretsiz kapılarında teslim edilecek. İstanbul içindekiler ise 22 Nisan akşamı dernek merkezinde düzenlenecek eğlence sonrası formalarını teslim alacaklar.Ayrıca okulların kapanmasından sonra takdir belgesini getiren çocuklarımıza forma dağıtımımız olacaktır.Yine Araklı doğumlu olmak şarttır.” dedi.

22 Nisan akşamı dernek merkezine gelecekler için adres söyle:Eski Edirne Asfaltı No:636/6 (İstikbal mağazası üstü) Sultangazi/İstanbul

T4 Topkapı - Habibler Tramvay Hattı ile gelecekler YENİMAHALLE istasyonunda ineceklerdir.

Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Öztürk’e ulaşmak için Telefon:0535 724 37 81

 
 
 
 
 

 

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy