CHP
Giriş Tarihi : 15-02-2020 21:18   Güncelleme : 15-02-2020 21:37

CHP Trabzon İl Başkanı Adayı Güzide Abla Araklı'da

CHP Trabzon İl Başkanı Adayı Güzide Önsel Uzun Araklı'da CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti.

CHP Trabzon İl Başkanı Adayı Güzide Abla Araklı'da

CHP Trabzon İl Başkanı Adayı Güzide Önsel Uzun Araklı'da CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti.

23 Şubat 2020 Pazar günü Ramada Otel'de yapılacak il ongresinde CHP Trabzon İl Başkanlığı için 3 aday yarışacak. Mevcut il başkanı Güzide Önsel Uzun, Ömer Hacısalihoğlu ve İbrahim Akbulut adaylıkları kesinleşti. 

Mevcut il başkanı Güzide Önsel Uzun, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bugün Yomra, Of, Arsin ve Araklı ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. chp Trabzon İl Başkanı Güzide Önsel Uzun Araklı ziyaretinde ilçe başkanı Mecit Solmaz ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

İktidara Hep Birlikte
Uzun yaptığı açıklamada, "Özgürlüğü evrensel bir değer olarak gören ve korumasını bilen; kişilik haklarına saygılı, yapıcı ve yaratıcı, barışçıl ufka sahip insanı öne çıkartarak cumhuriyetçilikten ve yoldaşlıktan ödün vermeyenlerle, dünden bugüne ve yarınlara hep birlikte diyoruz. Özgürlükçü demokrasi yerine otoriter bir sistem kurmaya çalışan AKP iktidarına karşı, yerel seçimlerde gerçekleştirdiğimiz demokratik ittifakın kazanımında emeği olan yol arkadaşlarımızla birlikte bugün Araklı'dayız. Saray rejimi, Türkiye’yi demokrasiden uzaklaştırdı. Tüm yaşanan olumsuzluklara rağmen mücadelesini yaşadığı topraklardan esirgemeyenlerin emeği ile kurulacak yarınların halkçı iktidarına hep birlikte diyoruz" dedi.



Turgay Düzgün, Araklı Haber, 15.02.2020
©  www.araklihaber.net

AdminAdmin