AK PARTİ
Giriş Tarihi : 11-03-2019 16:31   Güncelleme : 11-03-2019 16:31

Recep Çebi:Araklı Muhteşem Bir Şehir

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyor.

Recep Çebi:Araklı Muhteşem Bir Şehir

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, şehrin her geçen gün güzelleşerek büyüdüğüne dikkat çekerek, bunu tüm vatandaşlarla birlikte başardıklarına dikkat çekti.

Araklı’nın bugün muhteşem bir şehir olduğunu vurgulayan Başkan Çebi, şöyle konuştu: “Tabi ki daha hayallerimiz var, yapacak çok işlerimiz var. Vatandaşlarımızın teveccühü ile inşallah taş üstüne taş koyarak yolumuza devam edeceğiz. Kendi ikbalimiz için değil şehrin geleceği için, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz inşallah. Bugün alnımız açık, başımız dik bu şehrin caddelerinde, sokaklarında yürüyoruz; vatandaşlarımın sevgisi ve ilgisi ile karşılaşmak en büyük mutluluk.” ifadelerine yer verdi.
Başkan Çebi’den 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü mesajı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Çebi mesajında; ”İstiklal Marşı bir milletin bağımsızlık aşkının, imkansızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, azim ve fedakarlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş ifadesidir. Milli mücadelenin en çetin döneminde, milletimizin yeniden dirilişine ve şahlanışına vesile olan bu eşsiz eser, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu kutsal vatanın semalarında yankılanmaya devam edecektir. İstiklal Marşı dün olduğu gibi bugün de ellerinde .com"> , dillerinde tekbirle vatanını savunan insanımızın üzerinde ittifak ettiği mümtaz bir metindir. Böyle bir metne sahip olan milletimiz ne kadar şükretse azdır. İstiklal Marşı gibi bir metni yazan Akif, inanıyorum ki Allah’ın büyük lütfuna mazhar olmuştur. Merhum Mehmet Akif’in dediği gibi, ‘Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın!’ İstiklal Marşımızın kabulünün 98’ncı yıl dönümünde, Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımı en kalbi duygularımla selamlıyorum.” ifadelerine yer verdi.

AdminAdmin