Galiba Sn. Recep Çebi Hiç Bu Yoldan Geçmemiş!

8 yıldır yapımı devam eden Araklı Kaşıkçı arasındaki duble yol çalışması insanları hayatından bezdirdi. Bugün yağan yağmur sonrası adeta pirinç tarlası haline gelen yolda, bayram nedeniyle yoğunlaşan trafik durma noktasına geldi.

GÜNCEL - 6 yıl önce

Yol neredeyse yan taraftan akan Karadere’den farksız hale geldi. Yağan yağmur yolun üstünde birikerek araçlara geçit vermeyecek bir şekile büründü. Yolda mahsur kalan vatandaşlar bir türlü bitmek bilmeyen bu yolun sorumlusunun Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi olduğunu belirtiyorlar.

İlçe halkı ‘Sayın Çebi; sürekli bizi hayali söylemleriyle yanıltmaya çalışıyor. Toki, DSİ, Karayolları veya başka bir kurumun hizmetlerini kendi çalışması gibi sunuyor. Araklı’da gelmiş geçmiş en başarısız belediye başkanı olduğunu unutturmak için sürekli sanal projeleri halkın gözünün içine sokuyor. Kalecik Projesi, sahil projesi veya hükümet konağını gibi şeylerden bahsediyor. Araklı trafiğinin en yoğun olduğu7 km yolu 8 senedir bitiremiyor. Oysa mensubu olduğu parti bu süre içinde Türkiye’de Osmangazi köprüsü, Marmaray, Yavuz Sultan Selim Köprüsü veya Avrasya tüneli gibi devasa projeleri hayata geçirdi.

Buna karşın Başkan Çebi’nin en gerçek icraatı Cuma veya bayan eskort bayram günleri ilçe halkının telefonlarına tebrik mesajı göndermek oldu. İlçede gerçek bir muhalefet olmadığı için çok rahat olan başkan, bu gerçekleri görüp eleştirenlere de oldukça acımasız. İlçede eli kalem tutan hiç kimse onun aleyhine yazmaya korkuyor.

Merak ediyoruz 2 dönemdir Araklı’nın iki dönemini heba eden Başkan Recep Çebi, hiç Araklı Kaşıkçı yolundan geçmemiş mi?

Günün Diğer Haberleri