Şehr-i Araklı

Araklımız ile alakalı kapsamlı bir eser olan Şehr-i Araklı isimli kitabını çıkaran Eğitimci- Yazar Mehmet Akif Bal’ı ziyaret ettik. Bal kitaba olan ilgisizlikten rahatsız.

Kategorilenmemiş - 03-01-2018 14:22 5984 kez okundu.

Şehr-i Araklı

Araklı Haber köşe yazarı Eğitimci Ertuğrul Özgün ile birlikte İstanbul Bahçelievler Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı, Araklılı yazar Mehmet Akif Bal’ı makamında ziyaret ettik.

Araklı ile ilgili şimdiye kadar yayınlanmış en geniş kapsamlı eser olan Şehr-i Araklı’nın sahibi Bal, bizi sıcak bir ortamda karşıladı. Şehr-i Araklı ile ilgili düşüncelerini aldığımız Bal, esere hemşehrilerimizin ilgisizliğinden dertli.

Şehr-i Araklı  için birkaç yıl önce çalışmalara başladığını bildiğimiz hemşehrimiz, ilçe için elini taşın altına koymasına rağmen karşılığında almak istediği sadece biraz ilgi alakadan başka bir şey değil.

Şehr-i Araklı’ın içinde ilçe ile ilgili merak edilen hemen her şey mevcut. Araklı ile ilgili kapsamlı hiçbir eser bulamadığımız halde, ilçemizin tanıtımına katkı için sadece 1000 adet basılan bu esere bu şekildeki ilgisizliği hazmetmek mümkün değil.

Araklılıların ilgisizliğine rağmen bu güzel eserin 2. Kitabı için çalışmalara başlayan hemşehrimiz Mehmet Akif Bal’ı tebrik ediyoruz. İlçemiz için yaptığı bu faydalı eser için kendisine teşekkür ediyoruz.

 

Advert
DİĞER HABERLER
Ordu Kumru'da 4,2 Büyüklüğünde Deprem

Ordu Kumru'da 4,2 Büyüklüğünde Deprem

10-04-2020 - Kategorilenmemiş

Araklı'daki Orman Yangınları Kontrol Altına Alındı

Araklı'daki Orman Yangınları Kontrol Altına Alındı

11-03-2020 - Kategorilenmemiş