Okul Denetimi

Kaymakam Ahmet Günaydın, Belediye Başkanı Recep Çebi ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy ilçede bulunan okulları ziyaret etti.

EĞİTİM - 29-12-2017 14:49 4937 kez okundu.

Okul Denetimi

Herkese kucak dolusu sevgilerimi ve de muhabbetlerimi gönderiyorum.Bir  ilanımdan ve de ismimden anlayacağınız üzere ben bu şehirde yeni bir kızım. Nasıl yeniyim söyleyeyim. Biliyorsunuz artık yaz mevsimi geldi. Havalar gayet hoş ve insan da doğal olarak tatil planları yapıyor. Normalde daha iç bölgelerde ufak bir şehirde yaşayan bir kızdım. Ailemle zaman geçirmek ve de bu koca yaz tatilini evde bu ufak şehirde geçirmek gerçekten can sıkıcı bir detay olarak gözümün önüne geliyordu. Ne yapacaktım. Nasıl güzel bir tatil ayarlayacaktım diye düşünmeye başlamıştım. Sonunda Mersin’de yaşayan eski üniversiteli kız arkadaşım beni yalnız yaşadığı evine davet etti. Kendisi öğrenci evine kalıyor. Burada yaz okulu olduğu için devam etmek zorunda. Yazın burada arkadaşlarım olmayacak ve de ben tek kalacağım. Sınırsız ile olmanın keyfini yaşa Evin kirasını yalnız başıma ödeyemem bir de yalnız çok fazla sıkılırım falan filan yaptı. Ben de tamam dedim öyleyse.

Geleyim hem bana değişiklik olur hem de bu güzel deniz kıyısı şehirde en azından aileden uzak biraz kafa dinlerim. Eh, bu misafirlik sıkıcı geçmesin istiyorum. Bir de başıma yeni masraflar açıldı. Her ikisini birleştirdiğiniz zaman doğal olarak bir şeyler yapmanız gerekiyor. Ben de yeni cinsel ilişkisine girmek istedim. Az biraz para kazanırım şehrin hızlı ve yakışıklı erkekleri ile tanışır kendime ortam yaparım falan diye de düşündüm. İşte bugün aranızda bu yüzden bulunuyorum. 25 yaşında genç bir olduğumu ilk olarak ifade etmeliyim. Üniversite mezunuyum. Okulumu da Adana’da okumuştum. Daha önce birkaç defa bu şehre gelmiştim fakat dediğim gibi kısa bir ziyaret olduğu için öyle çok fazla da kalamadım. Şu an sarışın genç ve de güzelliği ile gerçekten her erkeğin arzulayabileceği bir kızla görüşüyorsun. Çok aktif cinsel hayatım olmadığı için bedenim hep taze ve de diri kaldı. Bu bile başlı başına sana ayrı bir heyecan yaratabilir ve de seni mutlu edebilir. Kız arkadaşıma gecelik Mersin olacağımı söyledim ve biliyor. Yani belki de seni evime davet etmek için de son engel ortadan kalmış oldu.Bir bayanla izleme ayrıcalığını yaşamak isteyen erkekleri dört gözle bekliyorum.

Advert
DİĞER HABERLER
 Türev Şef den  Araklılı Öğrenciye sürpriz

Türev Şef den Araklılı Öğrenciye sürpriz

26-04-2022 - EĞİTİM

 Değirmencik’de Kitap Kardeşliği

Değirmencik’de Kitap Kardeşliği

06-04-2022 - EĞİTİM