Hız Kesmeden Yola Devam!

Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Ak Parti, MHP ilçe teşkilat mensupları, gençlik kolları, kadın kolları ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla hasbıhal oldular.

AK PARTİ - 21-03-2019 15:17 3598 kez okundu.

Hız Kesmeden Yola Devam!

Başkan Çebi Yeşilce ve Yoncalı Mahallesinde Vatandaşlarla Kucaklaştı

Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, MHP İlçe Başkanı Mustafa Harbi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitimi Daire Başkanı, Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, ilçe teşkilatımız ve belediye meclis üyesi adaylarıyla Yeşilce ve Yoncalı mahallesini ziyaret ettiler.Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi; ”Vatandaşlarımızla güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Yoncalı ve Yeşilceli hemşehrilerime destek ve dualarından dolayı teşekkür ediyorum. Araklı için hız kesmeden yola devam.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Çebi’den Bayanlara Müjde

Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, MHP İlçe Başkanı Mustafa Harbi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitimi Daire Başkanı, Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyesi adaylarıyla Halk Eğitim Merkezini ziyaret ettiler.Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi burada eğitim gören öğrencilerle sohbet etti. Halk Eğitim Merkezinde el sanatları ile uğraşan bayanlarla sohbet eden Başkan Çebi onlara müjdeyi verdi. Başkan Çebi bayanlara özel kapalı pazar yapılacağını belirtti.Konuyla ilgili Başkan Çebi; ”Burada hanım kardeşlerimiz, gençlerimiz hem eğitim görüyor hemde el sanatlarında kendilerini geliştiriyorlar. İnşallah bu kardeşlerimiz için yeni bir kapalı pazar yeri inşa edeceğiz. El emeği göz nuru el ürünlerini ve organik ürünlerini hanım kardeşlerimiz burada satıp kazanç sağlayabilecek. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Şentürk’e ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.” ifadelerine yer verdi.

Onların eğitimi ve doğru bir şekilde gelişimi ülkemizin ve ilçemizin gelişmesi demektir

Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, MHP İlçe Başkanı Mustafa Harbi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitimi Daire Başkanı, Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, ilçe teşkilatımız ve belediye meclis üyesi adaylarıyla Merkez ilkokulunu ziyaret ettiler.Çocuklar Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi’yi görünce hemen etrafını sardılar. Başkan Çebi çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi yaptığımı açıklamada; ”Biz her daim eğitime ve eğitim camiamıza destek verdik, vermeye devam edeceğiz inşallah. Geleceğimizin teminatı diyoruz. Onların eğitimi ve doğru bir şekilde gelişimi ülkemizin ve ilçemizin gelişmesi demektir. Okul Müdürümüz Yusuf Bektaş’a ve personeline ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Çebi; 'Araklı İçin Hız Kesmeden Yola Devam'

Belediye Başkan Adayı Recep Çebi gittiği her kesimde tebessüm ile karşılanıyor. Vatandaşlarla ikili ilişkileri son derece iyi olan Başkan Çebi, gönül belediyeciliği anlayışını sürdürmeye devam ediyor.Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi her daim vatandaş odaklı çalıştıklarını ifade ederek sözlerine şu şekilde devam etti; ”Göreve geldiğimiz günden itibaren vatandaşımızı her daim ön planda tuttuk. Hanım kardeşlerimiz köyden çarşıya indiklerinde dinlenebilmek için bir yerleri bulunmuyordu. Komşusu olan komşusuna giderdi, olmayanda çaresiz kalırdı. Ben görüyordum taşların üstünde oturuyorlardı. Hemen buna bir son vermek için Bayanlar Sosyal Tesislerini inşa ettik. Şuan ilçemizde üç tane Bayanlar Sosyal Tesisleri var. Burada hanım kardeşlerimiz istedikleri gibi dinleniyor, abdeste alıyor, namaz kılıyor, çocuklarını emziriyor, çayını içiyor. Tamamen ücretsiz. Belediyemizin kapısı ve telefonlarımız vatandaşa sonuna kadar açık. Gönül işi bizim işimiz, biz vatandaşımızı dinlemekten duasını almaktan mutluluk duyuyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşımız bizlere bu görevi bir kez daha uygun görürse çalışmalarımıza çok daha ağırlık verip ilçemizi çok daha ileriye taşıyacağız. İlçemize kazandırdığımız ve yaptığımız tüm projeleri Ak Parti İktidarımız ve vatandaşlarımızın desteğiyle gerçekleştirdik. Güçlü bir iktidara sahip olmasaydık hayal dediğimiz yatırımları alma imkanımız yok denecek kadar azdı. Ben buradan ilçe halkım adına Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Araklı için hız kesmeden yola devam edeceğiz inşallah.”

Araklı’da Doğal Kültür Mantarı Yetiştiriciliği ile Para Kazanıyor

Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, MHP İlçe Başkanı Mustafa Harbi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitimi Daire Başkanı, Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, ilçe teşkilatımız ve belediye meclis üyesi adaylarıyla Yeşilce mahallesinde kültür mantarı yetiştiriciliği yapan Özcan Özbay’ı ziyaret ettiler.Kültür mantarını yetiştirmek için ilk önce bir adet sera kuran Özcan Özbay daha sonra kazancını arttırmaya başlayınca ikinci serayı kurdu. Girişimci Özbay üçüncü serayı kurmaya hazırlandığını belirterek, Başkan Çebi’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Vatandaşlarımızı devlet destekli tarım ve hayvancılık programları hakkında bilinçlendiriyoruz. Özcan Özbay kardeşimiz güzel bir girişimcilik örneği göstererek burada kültür mantarı yetiştiriciliği yapıyor. Mantarın protein, vitamin ve mineral bakımından zengin bir besin olması mantar tüketimine olan talebi artırmıştır. Böylece mantar üretimi de artışa geçmiştir. İnşallah bu tür girişimcilik başarıları diğer vatandaşlarımıza da örnek teşkil eder. Girişimci Özcan Özbay kardeşimizi tebrik ediyor, bereketli kazançlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Advert
DİĞER HABERLER
Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi Ak Parti Adayı Mı?

Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi Ak Parti Adayı Mı?

24-11-2023 - AK PARTİ

Ak Partili kadınlar Bowling Turnuvası'nda Araklı birinci oldu

Ak Partili kadınlar Bowling Turnuvası'nda Araklı birinci oldu

07-03-2022 - AK PARTİ