SPOR
Giriş Tarihi : 26-03-2022 17:54   Güncelleme : 26-03-2022 17:54

Ah Uğurcan O Penaltı Nasıl Kaçar!

Uğurcan Çakır’a Milli Takımın Portekiz’e 3-1 yenildiği karşılaşma sonrası 3 İstanbul takımı taraflarınca sosyal medyada itibarsızlaştırma operasyonu başlatıldı.

Ah Uğurcan O Penaltı Nasıl Kaçar!

Penaltı kaçıran Burak Yılmaz’a değil de Uğurcan Çakır’a yüklenilmesi üzerine Trabzonspor taraftarlarınca “Ah Uğurcan O Penaltı Nasıl Kaçar!” şeklinde algı operasyonuna gönderme yaparak tepki verildi.
Trabzonspor taraftarlarının konu ile alakaları yorumlarından bazıları şöyle:

Altay Bayındır, Portekiz maçı toplantısında Hamit Altıntop'a "Ben Uğurcan Çakır'dan daha iyi kaleciyim. Benim oynamam lazım." dedi. Hamit Altıntop, Istanbul basınından korktuğu için Altay'ı kadro dışı bırakmadı. Kaleyi de Uğurcan'a teslim etti.

Lobi yaparak Milli takıma aldırdığınız vasat futbolcular eleştirilmesin diye yaptığınız suni gündemler Türkiye'nin açık ara en iyi kalecisi Uğurcan'a zarar vermez. Satılmazsa seneye de Trabzonspor'u şampiyon yapacağından emin olduğunuz kaleciyi eleştirmek haddiniz değil!
Arkasında ne lobisi var ve ne de medya gücü var. Buralara tırnaklarıyla kazıya kazıya geldi. Onun arkasında sadece Büyük Trabzonspor Taraftarı var.

Egemen Korkmazın performansının altın çaglarını yaşadığı Trabzonsporda bir kere bile milli takıma çağırılmayıp, bjkye transfer olduktan sonra ilk milli maçta milli takım kadrosuna çağırıldığını biliyor muydunuz ? Emin olun dertleri Uğurcan değil...


 

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy