YAŞAM
Giriş Tarihi : 17-03-2022 15:39   Güncelleme : 17-03-2022 16:08

Müge Anlı'daki Dursun Zehir'in kaybında cinayet şüphesi!

Rize Pazar'da 5 aydır kayıp olan Araklılı Dursun Zehir olayında yeni gelişmeler yaşandı. Kumar bağımlısı olduğu iddia edilen torunun çelişkili ifadeleri devam ederken, kızı Fatma Bekar, Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü.

Müge Anlı'daki Dursun Zehir'in kaybında cinayet şüphesi!

Emniyet ekipleri canlı yayın esnasında Müge Anlı stüdyosuna geldi ve kaybolan Dursun Zehir’in kızı Fatma Bekar’ı Bakırköy Mazhar Osman Ruh Ve Sinir Hastalıkları hastanesine götürdü. 
71 yaşındaki Dursun Zehir'den 5 aydır haber yok. Çarşıya gitmek için evden çıktı bir daha haber alınamadı. En son Rize Pazar sahil yoluna doğru yürüdü ve ardından kayıplara karıştı yaşlı adam. Hareketleri ile şüphe çeken torun ve annesi Fatma Bekar izleyiciyi ekran başına kilitledi. Köyün su deposuna yılan attığı ve öfke kontrolü olmadığı iddia edilen Fatma Bekar, kavga ettiği mahalle sakinleri tarafından şikayet edildi. Mahkeme kararıyla Müge Anlı canlı yayınında Dursun Zehir'in kızı Fatma Bekar, emniyet ekipleri eşliğinde hastaneye götürdü. 
TORUNU DEDESİNİ ÖLDÜRDÜ MÜ? 
Müge Anlı'daki Dursun Zehir'in kaybında cinayet şüphesi! Emniyet ekipleri Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna geldi, Dursun Zehir'in kızı Fatma Bekar ekipler tarafından Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gözlem altına götürüldü.
Torun Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konu olan Araklılı Dursun Zehir olayında yeni gelişme yaşandı. 6 Ekim 2021 günü kızının evinden çıkan 71 yaşındaki Dursun Zehir'den bir daha haber alınamadı. Yaşlı adamın hayatından endişe eden ailesi, Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Dursun Zehir'in kaybolmasının ardından telefonunun başka bir şehirden sinyal vermesi öldürüldüğü şüphelerini arttırdı.

AdminAdmin