YAŞAM
Giriş Tarihi : 14-03-2022 16:10   Güncelleme : 14-03-2022 17:23

Kaybolan Araklılı Dursun Zehir, Müge Anlı’da Araştırılıyor

Rize Pazar’da kaybolan Araklılı Dursun Zehir konusuna Pazartesi devam eden Müge Anlı bu kez Zehir’in torunun çelişkili ifadeleri üzerine yoğunlaşarak devam etti,

Kaybolan Araklılı Dursun Zehir, Müge Anlı’da Araştırılıyor

71 yaşındaki Dursun Zehir'den 5 aydır haber alamayan yakınları, kaybolduğu günden beri maaşına dokunmayan yaşlı adamın kızı ve damadı ile birlikte Müge Anlıya başvurdu .
Rize'nin Pazar ilçesinde kaybolan vatandaştan yaklaşık 5,5 aydır haber alınamazken ATV'de bu tür olayları araştıran Müge Anlı, aileyi programında canlı yayına aldı. 
Sert tartışmalar ve karşılıklı suçlamaların yaşandığı program Pazartesi günüde devam etti
Pazar Kirazlık Çay Fabrikası’ndan emekli olduktan sonra memleketi Trabzon’un Araklı ilçesinden ev alarak oraya yerleşen Dursun Zehir, eşinin Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görmesi nedeniyle Rize’nin Pazar ilçesindeki kızının evinde kalmaya gitti.
Pazar ilçesinde oturan kızının evinden 6 Ekim 2021 günü o dönemde hastanede tedavi gören eşini ziyaret için ayrılan 71 yaşındaki Dursun Zehir’den bir daha haber alınamadı.
Pazartesi yayına katılan torununun çelişkili ifadeleri dikkat çekti. Muhabire Pazar Sahilinde dedesinin denize düşebileceği yerleri gösteren torunu, intihar etmiş olabileceğini söyledi.
DURSUN ZEHİRİN ARAKLI’DAKİ KOMŞUSU YAYINA BAĞLANDI
Dursun Zehir ile aynı binada oturan komşusu, torunun Dursun Zehir kaybolduktan sonra siyah gözlük takarak defalarca Araklı’daki eve geldiğini söyledi.
Ayrıca evde bulunan 10bin liranın torun tarafından alınarak bir bankanın ATM’sine yatırıldığı, para ile kumar oynadığı iddia edildi.
ANKARA’DAN SİNYALI ALINAN TELEFON
Kaybolan Dursun Zehir’in telefonu Ankara’dan sinyal vermişti. Akrabaları torunun Ankaralı arkadaşının olduğunu iddia ederken, torun ısrarla bir birlikte gezdiği arkadaşının Ankara ile alakasının olmadığını belirtti. Müge Anlı Salı günü bu konu ile alakalı yeni araştırmaların yayınlanacağını ima ederken, toruna Ankaralı arkadaşı konusunu yayına kadar düşünmesini istedi.


 

AdminAdmin