GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-03-2022 14:25   Güncelleme : 06-03-2022 15:16

Avrupalı Öğrenciler Taşönü Çöp Tesisini Gezdi

Avrupa Birliği Erasmus Programınca yürütülen ‘İleri-Geri Dönüşüm Devri’ isimli Gençlik Değişimi Projesi kapsamında Trabzon’a gelen 45 yabancı öğrenci, Araklı Taşönü Entegre Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi’ni ziyaret etti.

Avrupalı Öğrenciler Taşönü Çöp Tesisini Gezdi

Erasmus Programı kapsamında yürütülen ‘İleri-Geri Dönüşüm Devri’ isimli Gençlik Değişimi Projesi kapsamında Romanya, İtalya, Yunanistan, Güney Kıbrıs ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gençler; geri dönüşüm, ileri dönüşüm, sıfır atık ve atık yönetimi konularında gerçekleştirilen atölyelerde buluştu. Projeye katılan gençler, 1 hafta süren atölyelerde Türkiye ve ülkelerindeki iyi örnekleri inceleyip geri ve ileri dönüşüm hakkında bilgi edinirken, sıfır atık konusunda da kendilerini geliştirerek ileri dönüşümün önemini benimsediler.
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, projeye katılan gençlere Araklı Taşönü Entegre Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi’ni gezdirdi. Tesisin çalışmaları hakkında bilgi verilen öğrenciler, kendilerine gösterilen yakın ilgi nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve ekibine teşekkürlerini ilettiler.

AdminAdmin