SPOR
Giriş Tarihi : 28-02-2022 17:35   Güncelleme : 28-02-2022 17:35

Halit Amcaya Nwakaeme’den davet geldi

Trabzonspor - Yukatel Kayserispor karşılaşmasında gözyaşı döken Halit Aygün Nwakaeme'nin isteği ile kulüp yetkilileri tarafından bir sonraki maça özel olarak davet edildi.

Halit Amcaya Nwakaeme’den davet geldi

Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 27. haftasında Kayserispor ile karşılaşan Trabzonspor sahadan 3-2 galip ayrıldı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan ikinci yarıda ise Visca ve Djaniny golleriyle maça ortak olan Trabzonspor, 90+3’deki penaltı ile sahadan mutlu ayrıldı. Nwakaeme’nin penaltı atışı ile bordo-mavili taraftarlardan kimi sevincinden oynadı kimi ise gözyaşlarına boğuldu.

Trabzonspor-Kayserispor maçı sonrası tribünden çekilen görüntüsüyle gündeme gelen Halit Aygün açıklamalarda bulundu. Aygün, maç 2-0 olduğunda çıkmayı düşündüğünü ancak maçın sonunda kendini tutamayıp ağladığını ifade etti.

Bu arada Nwakaeme'nin isteği ile kulüp yetkilileri tarafından aranan Halit Aygün bir sonraki maça özel olarak davet edildi.
NWAKAEME İLE ANTALYASPOR MAÇINDA BULUŞACAK

Trabzonsporlu Antony Nwakaeme de, yaşlı taraftarın videosunu sosyal medya hesabında, “Lütfen onu içerideki bir sonraki maça davet edin. Ona sarılıp formamı hediye edeceğim” mesajıyla paylaştı.

Trabzonspor sevdalısı Aygün, kulüp tarafından 1 Mart Salı günü Medical Park Stadyumu’nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması olan Fraport TAV Antalyaspor maçına davet edildi.
"İLK YARIDA KAHROLDUM"

Araklı ilçesinde kafeterya işleten Halit Aygün, Trabzonspor’un Kayserispor karşılaşmasının ilk yarısının beklemediği şekilde bittiğini ve üzüldüğünü söyledi. Aygün, “Gerçekten kahroldum. İnsanlar ne kadar üzülebilecekse o kadar üzüldüm. Şampiyonluğa oynayan bir takımın 2-0 mağlup olması benim gibi bütün herkesi kahretti. Abdullah hoca ve futbolculardan Allah razı olsun. Bizi gözyaşlarına boğdular. Tüm seyirci ve taraftara teşekkür ediyorum” dedi.
Maça 2 arkadaşıyla beraber gittiğini söyleyen Aygün, “Maçtan sonra buluşup buraya geri dönecektik. Hatta ilk devre bitince beni ‘haydi gidelim’ diye aradılar. Belki sonuç değişir diye beklemek istedim. İnsanlar ümitle yaşar. Bekledim ve karşılığını aldım” diye konuştu.

"GÖZYAŞLARIMA BOĞULARAK O HEYECANI YAŞADIM"

Nwakaeme'nin galibiyet golü ve maçın bitişiyle gözyaşlarına boğulan Aygün, “Nasıl ağladığımı hatırlamıyorum. Orada gözyaşlarıma boğularak o heyecanı yaşadım. Yanımda birçok genç vardı. Hepsinin elinde telefon vardı. Maçta beni kimin çektiğinin farkında değildim. İnsan bir sevinçten bir de hüzünden ağlar. Ben sevinçten ağladım. Allah bana bugünleri gösterdiği için çok sevinçliyim. Hala da seviniyorum” ifadelerini kullandı.
"ŞAMPİYONLUĞU İPLE ÇEKİYORUM"

Trabzonsporlu futbolculara ‘hepsinin gözlerinden öpüyorum’ sözleriyle teşekkür eden Aygün, "Şampiyonluğunun zevkini geçmişte tatmıştım, Allah izin verirse yine tadacağım. O tarihte şimdiki gibi imkanlar yoktu. Çok kısıtlı şartlarla buradan Trabzon’a gidip 3 gün kutlamalara katıldım. Arkadaşlarımla beraber Atatürk heykelinin önünde yatmıştık. Şimdi hepsi rahmetli oldu. Şampiyonluğu iple çekiyorum. Trabzonspor için her yere giderim. İmkânım oldukça gitmeye devam edeceğim” dedi.
 

AdminAdmin