SPOR
Giriş Tarihi : 13-06-2020 11:17   Güncelleme : 13-06-2020 16:17

Çimşir “ Herkes daha dikkatli olmalı”

Trabzonspor’un 3-1 kazandığı Göztepe karşılaşmasından sonra açıklama yapan Tranbzonspor’un teknik direktörü Hüseyin Çimşir, ligde kalan 7 haftada herkesin daha dikkatli olması gerektiğini belirterek spor kamuoyunun dikkatini çekti.

Çimşir “ Herkes daha dikkatli olmalı”

Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 27. haftası oynanan ve 3-1’lik galibiyet ile sonuçlanan Göztepe karşılaşması sonrası Hüseyin Çimşir basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tüm oyuncuları tebrik eden Teknik Direktör Hüseyin Çimşir, “Kazandığımız için tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Oyuncularımız bugün verdiğimiz tüm görevleri yerine getirdiler. Üç aylık bir aradan sonra oynanan futbol bence gayet olumluydu. Oyunu iki bölümde incelemek gerekiyor. 11’e 11 olarak oynanan oyun ve 11’e 10 olarak oynanan oyun. Ben ikisini de takım halinde iyi oynadığımızı düşünüyorum. Özellikle 11’e 11 olan bölümde skoru daha da arttırabilirdik, kendimize avantaj sağlayabilirdik. Sonrasında eksik kalmamıza rağmen arkadaşların ortaya koyduğu mücadele ve 10 kişi oynama konusunda gösterdikleri gayret yerinde ve başarılıydı. Tabii geriye kalan 7 hafta var. Kazanmış bir takımın teknik direktörü olarak hakemlerin biraz daha dikkat etmeleri gerektiğini düşünüyorum. Bunu kazanmış bir teknik direktör olarak söylüyorum. Ortada bir emek var, mücadele var, herkesin hakkı var. Verdikleri kararlarda daha sağlıklı ve sağduyulu olurlarsa sevinirim” dedi.

 

Mehmet Öztürk

Mehmet ÖztürkMehmet Öztürk