GÜNCEL
Giriş Tarihi : 05-06-2020 15:02   Güncelleme : 14-06-2020 16:39

Araklı Belediyesine yeni alınan araçlar törenle tanıtıldı

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’nın girişimleri neticesinde bir adet kanal açma vidanjörü ve bir adet çöp kamyonu ilçe hizmetlerinde kullanılmak üzere Belediyeye tahsis edildi. 

Araklı Belediyesine yeni alınan araçlar törenle tanıtıldı

Araklı Belediye Başkanlığı, bünyesine kazandırdığı 2 yeni araç ile araç parkurunu genişletti. Her gün biraz daha büyüyen ilçede yürütülen çalışmaların daha hızlı ve daha sağlıklı yürütülebilmesi adına çalışmalarına devam ettiklerini belirten Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, bu kapsamda alınan yeni araçlarla güçlerine güç kattıklarını söyledi. 

İlçe halkının problemlerini daha hızlı çözüme kavuşturmak adına birçok yeniliği yaptığını belirten Başkan Çebi; “Bilindiği üzere araç filomuzu yenileyerek halkımıza hizmet verme çabası içerisindeyiz. Bu doğrultuda da Fen İşleri Müdürlüğü’müze bir adet kanal açma vidanjörü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’müze bir adet çöp kamyonu kazandırdık. Her şeyin en güzelini ve en iyisini hak eden vatandaşlarımıza bu iki aracın hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” diye konuştu.

Araçların Belediye filosuna teslim töreninde Başkan Çebi; “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum'a, TBMM Çevre Komisyonu Başkanımız, Trabzon Milletvekilimiz Sn. Muhammet Balta'ya, Trabzon Milletvekillerimizden Sn. Adnan Günnar'a, Sn. Bahar Ayvazoğlu'na, Av. Sn. Salih Cora'ya ve emeği geçenlere ilçe halkım adına teşekkür ediyorum”.  Araklı'mıza hayırlı olsun. 

Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız ve Fen İşleri Müdürlüğü personelinin katıldığı törende Belediye kazandırılan iki adet araç dualarla hizmet filosuna katıldı.

Mehmet Öztürk / Araklı Haber

Mehmet ÖztürkMehmet Öztürk