MAHALLELER
Giriş Tarihi : 08-07-2017 20:50   Güncelleme : 08-07-2017 20:50

Taşönülüler: Dünyayı Ayağa kaldırırız!

Araklı Taşönü Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesine ait alana planlanan enerji üreteceği iddia edilen katı atık çöp depolama tesisine mahalle halkı isyan ediyor.

Taşönülüler: Dünyayı Ayağa kaldırırız!

Araklı Taşönü Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesine ait alana planlanan enerji üreteceği iddia edilen katı atık çöp depolama tesisine CHP Araklı İlçe Başkanı Mecit Solmaz ‘’Turup mevkiine çöp arıtma tesisi kurmak istediler. Araklı halkı olarak büyük büyük mücadele sonucu bu karardan vazgeçirdik. Şimdi intikam alırcasına Taşönü Mahallesine çöp toplama tesisi kurmak istiyorlar. Buna asla müsaade etmeyeceğiz'' dedi.
 
DAHA İYİ YERLER VAR
 
Solmaz ‘Çöp tesisinin kurulmaması için dünyayı ayağa kaldıracağız.Araklı kimsesiz değildir. Araklı halkı Turupta nasıl başarmışsa Taşönü Mahallesinde de aynı başarıyı göstererek çöpe müsaade etmeyecek. Ne kadar çevreye zarar veren iş varsa hepsi Araklı’ya layık görülüyor. Kapalı kapılar ardında Araklımızı karanlığa hiç kimse taşıyamayacak, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Çöcuklarımıza asla böyle kötü bir miras bırakmayacağız. Çöp tesisi için Trabzon ve Rize içerisinde yapılabilir çök daha iyi yerlerin olduğunu biliyoruz’’ diye konuştu.
 

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy