SAĞLIK
Giriş Tarihi : 30-04-2020 13:09   Güncelleme : 30-04-2020 13:41

Perşembe pazarında denetim üst seviyede

Korona virüsten korunmak ve yayılımını engellemek amacıyla alınması gereken tedbirleri içeren Genelge doğrultusunda Araklı Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri pazar yerinde denetimler sürdürülüyor.

Perşembe pazarında denetim üst seviyede

ARAKLI 1-2-3 Mayıs’ta uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle Araklı’da kurulan Perşembe pazarına vatandaşın katılımının yoğun olacağını düşünen Zabıta Müdürlüğü Pazar girişinde önlemleri en üst seviyeye çıkardı.

 Yapılan çalışmayla ilgili bir değerlendirmede bulunan Zabıta Müdürü Şenol Çebi; salgınla mücadeleyi ilk günden itibaren ilçe genelindeki tüm kurumlarla koordineli bir şekilde yürüttüklerini ifade edip “Virüsün yayılmasının hızlı olacağını düşündüğümüzden öncelikle kalabalık ortamlar olan pazar yerleriyle ilgili birçok önlem aldık ve ivedilikle uygulanması için denetimlerimizi sıklaştırdık. Bu çalışmayı gerçekleştirirken tek amacımız; vatandaşlarımızın salgından korunması ve sosyal mesafelerini koruyarak alışverişlerini sürdürmeleriydi. Bu amacımıza büyük oranda ulaştık.” diyerek, kurallara uyan ve tedbirli olan tüm vatandaşlara teşekkür etti. 

Mehmet Öztürk

Mehmet ÖztürkMehmet Öztürk