GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-04-2020 22:48   Güncelleme : 30-04-2020 03:49

Başkan Çebi’den Yaşlılara Moral Ziyareti

İçişleri Bakanlığının genelgesi ile evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşları ziyaret eden Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, ziyaret ettiği vatandaşlarla bir süre sohbet ederek kendilerine moral verdi evde kalmalarından dolayı sıkılmamalarını söyledi.

Başkan Çebi’den Yaşlılara Moral Ziyareti

İçişleri Bakanlığının genelgesi ile evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşları ziyaret eden Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi,  ziyaret ettiği vatandaşlarla bir süre sohbet ederek evde kalmalarından dolayı sıkılmamalarını söyledi.

Evlerinde bulunan 65 yaş üsttü vatandaşları ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet eden Başkan Çebi; “65 yaş ve üstü büyüklerimizi ziyaret ettik. Arkadaşlarımızla birlikte siparişlerini teslim ederken hasbihal ettik. Evlerinde kalmaları gerektiğini hem kendileri hem de toplum sağlığı açısından önemli olduğunu ifade ettik. Sayın Valimizin başkanlığındaki ekiplerle belediyemizin birimleri iş birliği içerisinde bu badireyi atlatmak için elinden geleni yapmaktadır.

Sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, emniyet ve jandarma personelimize, muhtarlarımıza ve belediye personelimize tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum” dedi.

Mehmet Öztürk / Araklı haber

Mehmet ÖztürkMehmet Öztürk