SPOR
Giriş Tarihi : 15-04-2020 14:17   Güncelleme : 15-04-2020 14:58

Top Patladı, Sağlığımızı Düşünmek Zorundayız

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Coronavirüs (Civd-19) dolayısıyla ara verilen ligle ilgili açıklamalarda bulundu.

Top Patladı, Sağlığımızı Düşünmek Zorundayız

Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Coronavirüs (Civd-19) dolayısıyla ara verilen süper ligle ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un hocası Hüseyin Çimşir, gündemi değerlendirdi. Yeni tip korona virüs salgını ile ara verilen liglere devam edilmesi konusunda umutlu konuşmadı.  Türkiye Futbol Federasyonu, Haziran ayı başında lige kaldığı yerden devam etme fikrini açıklamış ancak gelişmelere göre yeni kararlar alınabileceğini belirtmişti.

Federasyonun alacağı kararı beklediklerini belirten Hüseyin Cimşir, "Bizim temennimiz ligin yeniden başlaması yönünde fakat salgının ne zaman kontrol altına alınacağının net bir açıklaması yok. Bana göre top patladı ve bu şartların devam etmesi halinde ligin oynanması çok zor olacak gibi görünüyor. Herkes kendine göre yorumluyor ama bekleyip göreceğiz. Her şeyden önce sağlığımızı düşünmek zorundayız." ifadelerini kullandı.

Federasyondan gelecek kararı beklerken lig her an başlayacakmış gibi hazır olmak durumunda olduklarını da belirten Çimşir, bu arada boş durmadıklarını, program dahilinde her gün futbolcularını kontrol ettiklerini belirtti.

Fizik kondisyon açısından bireysel çalışmalarda, sorun yaşamadıklarını belirten Cimşir, ligin yeniden başlaması halinde sadece kendilerinin değil, tüm takımların mantalite açısından sıkıntılar yaşayabileceğini de sözlerine ekledi.

TRTSPOR / 15.04.2020
Köksal Hasandayıoğlu / Araklı Haber

 

Köksal HasandayıoğluKöksal Hasandayıoğlu