DİĞER
Giriş Tarihi : 10-04-2020 01:52   Güncelleme : 11-04-2020 02:05

Uyuyan Devin Uyanışı!

Özür dileriz uzun süredir Araklı’da meydanı bıraktıklarımızı rahatsız etmişiz!

Uyuyan Devin Uyanışı!

Araklı’ya internet üzerinden haber veren bir internet sitesini ilk kez tanıştıran www.araklihaber.net sitemizdir. Sitemiz tamamen amatör ruh ile kurulmuştur. Burası hiçbir zaman ekonomik bir kaygı taşımadan, İstanbul’da ikamet eden Aralıklı doğumlu birkaç insanın boş zamanlarında paylaşım yaptığı bir ortamdır.
Çoğu zaman haberlerimizi ilçeden direkt almakla beraber, bazı zamanda ulusal ve yerel basından alarak sayfalarımızda yayınlıyoruz. 
En son bir gazetenin internet sitesinden alıp paylaştığımız bir haber sonrası “çevreye rahatsızlık” vermişiz! Çünkü haberin muhatabı olan kaymakam beyden olayın gerçek yüzünü öğrendiğimiz de, hem haberi kaldırdık hem de doğru haberi yazıp yayımlayarak durumu düzelttik. Haberi yazan biz değildik!

Gelelim çevreye verdiğimiz rahatsızlığa!
- İnternet ortamında ortada başkaları yokken ilk defa ilçeye yayım yapan www.araklihaber.net  olmasına rağmen öğrendik ki aslında biz sahte bir haber sitesiymişiz! Gerçeğin her zaman bir yüzü daha vardır. Ya bu insanlarda doğruyu konuşacak bir yüz yok veya ahmakça bir algı yapmaya çalışıyorlar. 
-Birilerine para karşılığı bu siteden haber yazıyor muşuz. Kimmiş bunlar  çok merak ediyoruz. Çamur at izi kalsın mantığı ve komik...
- En komik olanı da biz Araklı düşmanıymışız.

Doğrusu eğer bu işi para için yapmış olsaydık, uzun süredir meydanı kesinlikle bu dedikoduculara bırakmış olmazdık. 
Biz Araklı dostuyuz,maalesef bunu  bir zamanlar yolu bu sitende geçen bu insanlar çok iyi biliyorlar. Ah bu nankörlüğün gözü kör olsun. Hiçbir ekonomik bağımlılığımız olmadığından birilerinin borazanı da olmuyoruz sıkıntı burada. Bu kaygıyı taşıyanların işini ne kadar hakkıyla yapabileceğini okuyanların takdirine bırakıyoruz.
İş derken onların yaptıkları kesinlikle bir işde değil, haber yazım olayı da hiç değil, sadece sosyal medya ortamında yapılan “geyik muhabbeti”
“Uyuyan devi uyandırmak” şeklinde bir deyim vardır ya. Bu algıların,aymazlıkların aslı topunun www.araklihaber.net sitesinin tırnağı olamamasının psikolojisidir.

Araklı Haber Adına:
Seyfullah Aksoy
Köksal Hasandayıoğlu
Mehmet Öztürk
Turgay Düzgün

 

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy