GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-04-2020 16:41   Güncelleme : 01-04-2020 16:41

Araklı Belediyesi sokak hayvanlarını unutmuyor

Araklı Belediyesi, korona(Covıd-19) virüs tedbirleri kapsamında beslenme imkanları azalan sokak hayvanlarını unutmayarak çeşitli noktalara mama bıraktı.

Araklı Belediyesi sokak hayvanlarını unutmuyor

Araklı Belediyesi Sokak Hayvanları korona virüs (Covıd-19) salgını tedbirleri sebebiyle birçok iş yerinin kapanmasıyla yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçenin muhtelif noktalarına mama bıraktı. Sokak hayvanlarının beslenme kaynağının büyük bölümünü oluşturan lokanta, kafe ve restoranların korona virüs salgınına karşı kapatılmasının ardından harekete geçen Araklı Belediyesi ekipleri, mama dağıtımlarını yaparak köpekleri kendi elleriyle besledi.

Belediye Başkanı Recep Çebi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Korona virüsle mücadele ettiğimiz şu günlerde can dostlarımızı unutmayarak onlara mama bıraktık. Allah'ın bize emaneti olan canlarımızı yalnız bırakmadık ve ilçemizin birçok noktasına mama dağıttık. Mama bırakma çalışmalarımız düzenli olarak devam edecek. Ayrıca mama dağıtımı esnasında tedavi ve bakıma muhtaç hayvanlarımız ekiplerimizce alınarak veterinerlere götürülüyor. Sokak hayvanlarını yaşatmak hepimizin sorumluluğudur. Ekiplerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Mehmet Öztürk

Mehmet ÖztürkMehmet Öztürk