SPOR
Giriş Tarihi : 02-02-2020 23:37   Güncelleme : 02-02-2020 23:37

Hüseyin Hocanın Babası Şaban Çimşir’in Gururu

Trabzonspor Teknik direktörü Araklılı Hüseyin Çimşir’in babası Şaban Çimşir’in gururu.

Hüseyin Hocanın Babası Şaban Çimşir’in Gururu

Baba Şaban Çimşir, oğlunun çok çalıştığını ve hep bugünleri hayal ettiğini belirterek, “Oğlumu saha kenarında izlemek büyük bir gurur” diye konuştu.
Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir’in babası Şaban Çimşir, Fenerbahçe karşısında alınan galibiyet sonrası duygularına hakim olamadı. Maçı tribünden takip eden ve 90 dakika boyuna hop oturup hop kalkan Şaban Çimşir, maçın ardından duygularını açıkladı Çimşir, oğlunun teknik direktör olmasından sonra heyecanlarının çok daha fazla arttığını belirterek, “Onu 11’li yaşlarında Trabzonspor’a getirdiğim günler gözümün önüne geldi. Şu an geldiği nokta ise gerçekten gurur verici. Bir baba daha ne isteyebilir ki. Oğlumla gurur duyuyorum. Çok daha iyi işler başaracağına inanıyorum. O her zaman çalıştı ve hep bir hayali vardı” dedi.
Şaban Çimşir, orta yaş üstü Trabzonsporlular olarak son dönemde heyecanlarının iki üç kart arttığını da belirterek, “Takımın bu sezon ortaya koyduğu futbol hepimizi mutlu ediyor. Fenerbahçe maçında oğlumun saha kenarından yaşadığı heyecanın aynısını belki daha fazlasını tribünden yaşadım. Benim gibi birçok arkadaşımın da takımın başarılı olacağına olan inancının arttığını söyleyebilirim. Ben bir süre önce bir rüya gördüm ve o rüyada sezon sonunda şampiyonluk kupasını kaldırdığımızı gördüm. Şu an yaşadığımız duyguları tarif etmekte gerçekten zorlanıyorum ama şunu söyleyebilirim ki, Hüseyin bu takımın her zaman bir parçasıydı ve başarıyı fazlasıyla hak ediyor. Biz de ailesi olarak yanındayız” diye konuştu
Araklı Haber 02.02.2020 Köksal Hasandayıoğlu

 

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy