GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-11-2019 15:17   Güncelleme : 30-11-2019 17:50

Hemşehrilerinden Ömer Çebi’ye Ziyaret

İstanbul Araklılılar Derneğinden bir gurup İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi’yi ziyaret etti.

Hemşehrilerinden Ömer Çebi’ye Ziyaret

Araklımıza desteğini hiçbir zaman esirgemeyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi’yi yeni görev yerinde ziyarete giden İstanbul Araklılılar Derneğinden eski Araklıspor Başkanı Adnan Çebi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başakşehir güvenlik amiri Ömer Ayçiçek, Emlakçı Yılmaz Çebi, Köksal Hasandayıoğlu ve Ali Bacıoğlu, Çebi tarafından çok sıcak bir şekilde karşıladı.
Ömer Çebi üzerinde doğal canlı yosunla yapılmış bir Trabzonspor amblemili tabloyu hemşehrilerine hediye etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi’nin misafirleriyle ikram ve uzun sohbetinin ardından ziyaret sona erdi.

İBB Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürü Ömer Çebi Kimdir?
Ömer Çebi 1966 yılında Trabzon–Sürmene’de doğdu. Orta öğrenimini Trabzon–Araklı’da bitiren Çebi, Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi´nde yüksek öğrenimini tamamladı. 1993 yılında aynı üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsü Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalı´ nda Yüksek Lisansını tamamladı. Yüksek öğrenimi boyunca 3.Lig kulüplerinde profesyonel olarak futbol oynadı.
1995 yılında Yalova’da özel Fidanlık firmasında çalıştı. Daha sonra kendi fidanlık firmasını kurdu. 1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Turistik Tesisler Müdürlüğü´nde göreve başlayan Çebi, 2001 yılında Park ve Bahçeler Müdürlüğü´ne geçiş yaptı. Gaziosmanpaşa ve Emirgan Koru Şefliği´nden sonra, Şubat 2012–Eylül 2015 tarihleri arasında Anadolu Yakası Park ve Bahçeler Müdürü olarak görev yapmıştır. Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürü olan Ömer Çebi, evli ve 3 çocuk babasıdır.
Köksal Hasandayıoğlu/Araklı Haber 29.11.2019

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy