EKONOMİ
Giriş Tarihi : 09-11-2019 21:17   Güncelleme : 31-10-2020 23:58

Genç Araklı Derneği’nin Ankara Çıkartması!

İstanbul Genç Araklı Derneği üyeleri, Ankara’da Trabzon Milletvekillerimiz ile Araklılı bürokratları ziyaret ettiler.

Genç Araklı Derneği’nin Ankara Çıkartması!

Genç Araklı Derneği’nden bir grup Ankara’da Trabzon Milletvekillerimiz ile başkentte görev yapan Araklılı bürokratlarımızı ziyaret ettiler.Dernek başkanı Miktad Çebi, Dr.Yunus Karabela, Avukat Yunus Karabela, Abdulcanan Dilber, Mustafa  Limanoğlu, Erkan Erbay, Aydın Dalkes ve Köksal Hasandayıoğlu önce Ankara Emniyet Müdürü Araklılı Servet Yılmaz, Ulaştırma Denizcilik Daire Başkanı Hayrı Hasandayıoğlu, Gelirler İdaresi Başkan Yardımcısı Necmi Keskinsoy ve Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Turan Kuloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler


Daha sonra ise Trabzon Milletvekilleri Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu ve Muhammet Balta ile görüştüler.
Bahar Ayvazoğlu Araklı gelini olduğunu hatırlattı. İlçede bir okulun çatısı ile alakalı problem ile ilgilendiğini de ilave etti.

Salih Çora’ya Araklı Bayburt yolu soruldu.
Cora “Araklı ile alakalı 3 sorun ile ilgileniyorum. Hükümet Konağı yapılıyor. Araklı ilçe stadının yapımı ile alakalı çalışmalarımız devam ediyor. En önemlisi olan Araklı Bayburt Karayolu ile ilgili ise inşallah önümüzdeki yılın yaz aylarında ihaleye çıkması için uğraşıyoruz. Sürecin uzamasının nedeni Karayollarının yolun sorunsuz giriş adresi zor bölümlerinin viyadükle mi, yoksa tünel ile mi geçilmesi gerektiği kararını veremediğinden kaynaklanıyor. Muhtemelen 2020 Mart, Nisan veya Mayıs aylarında  dosya elimizde olacak. Bundan en fazla bir ay sonra yolun ihalesinin yapılması için gerekeni yapacağız” dedi.

Köksal Hasandayıoğlu/Araklı Haber

 

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy