AK PARTİ
Giriş Tarihi : 02-04-2019 17:23   Güncelleme : 10-11-2019 22:23

Başkan Çebi Göreve Dualarla Başladı

2019 Yerel seçiminde 3.kez Araklı Belediye Başkanı seçilen Recep Çebi belediye binası önünde vatandaşla buluştu.

Başkan Çebi Göreve Dualarla Başladı

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından tekrar Araklı Belediye Başkanlığı görevine seçilen Recep Çebi belediye binası önünde vatandaşlarla bir araya geldi. Düzenlenen programa Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, MHP İlçe Başkanı Mustafa Harbi, Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi, ilçe teşkilatları, cumhur ittifakı belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program Kur'an tilaveti ile başladı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı konuşmada; ”

Müslümanlar için büyük bir öneme sahip olan bu kutlu gecede Hz. Muhammed (s.a.v.), Sidretü’l-Münteha’dan ileriye geçerek zaman, mekân ve cihetin olmadığı ifade edilen katta Allah ile aracısız görüşmüştür. Miraç gecesinin en özel hediyesi, Müslümanlar için büyük bir nimet olan namaz bu gece farz olarak indirilmiştir. Bundan dolayıdır ki Miraç Kandili vesilesiyle üzerinde ağır sorumluluklar taşıyanlar başta olmak üzere istisnasız bütün müminlerin hemen her konuda üzerine düşen tüm vazife ve sorumlulukları bir kez daha hatırlaması gerekir. Bu vesileyle tüm din kardeşlerimizin, Araklılı hemşehrilerimizin mübarek miraç kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ederim.

Çok kıymetli kardeşlerim öncelikle 31 mart günü geçirmiş olduğumuz mahalli ve idari seçimlerin ilçemize şehrimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.

Pazar günü ilçemizde hep birlikte katılım sağladığımız bu demokrasi şöleni için bütün halkımıza şükranlarımı sunuyorum.

Seçim dönemi boyunca bizi evinde, dükkanında ağırlayan bize karşılaştığımız her noktada zamanını ayıran, derdimizi dinleyen, ulaşabildiğimiz ve ulaşamadığımız ne kadar kardeşimiz varsa hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyor, Allah’ımın onlardan razı olmasını diliyorum. 
Bunların yanında bu demokrasi yarışının meydana gelmesine destek veren, kimseyi kırmadan incitmeden saygılı bir şekilde bu mücadeleyi gösterdikleri için diğer bütün adaylarımıza da ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.

Şimdi bizi destekleyen desteklemeyen bütün Araklılı kardeşlerimin bilmesini isterim ki, Araklı belediyesi başkanlığında 3. Dönemini yaşayacak olan, halkından bir 5 yıl daha bu görev için ehliyet alan bu Recep Çebi kardeşiniz 49500 kişinin de belediye başkanıdır ve her birine ayrı ayrı eşit hizmeti getirmek için de mücadelesine devam edecektir.

Bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Seçim çalışmaları boyunca sizlere Araklımız için hayal ettiğimiz projelerimizi anlattık. Hayırlısıyla bugün burada hep birlikte bismillah diyerek sözünü verdiğimiz bu projelerimiz için kıymetli ekibimizle, heyecanla bu projelerimizi gerçekleştirmek için durmadan çalışmaya başlayacak ve büyükşehir belediyemiz, bakanlıklarımız ve sayın Cumhurbaşkanımızın desteğiyle her birini araklımıza kazandıracağız.

Ben tekrar, bu soğuk havada bizleri burada yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Konuşmamı Şeyh Edebali’nin şu sözleriyle bitiyorum.

Bundan sonra öfke bize uysallık sana,
Güceniklik bize gönül almak sana,
Suçlamak bize hoş görmek sana,
Anlaşmazlıklar bize adalet sana,
Haksızlık bize bağışlamak sana,
Sabretmesini bil, vaktinden önce çiçek açmaz,
İnsanı yaşat ki devlet yaşasın,
İşin ağır, işin çetin, gücün kıla bağlı Allah yardımcın olsun.

İfadelerine yer verdi.

 

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy