SAADET PARTİSİ
Giriş Tarihi : 29-03-2019 21:09   Güncelleme : 29-03-2019 21:22

Ümit Başkandan Araklı Halkına Son Mektup!

Saadet Partisi Araklı Belediye başkan adayı Ümit İsmailçebioğlu, seçim sürecinde ulaşamadığı vatandaşlara sandıktan önce son olarak bir mektup yazıp ulaştı.

Ümit Başkandan Araklı Halkına Son Mektup!

Ümit Çebi’nin Araklı halkına mektupla vermiş olduğu son mesajı şöyle:

SELAMUN ALEYKÜM

Muhterem kardeşlerim, değerli Araklılı kardeşlerim.
Araklımıza hizmet edebilmek için girmiş olduğum yarışta ilçemizim bütün insanlarına ulaşmak için mücadele veriyorum. Sizlerde takdir edersiniz ki zaman kısıtlı. Belki ulaşamadığımız kardeşlerin olur diye bu mektubu nezaketinize sığınarak sizlere yazıyorum.
Bu seçim döneminde Araklımın insanlarının ısrarı, kanaat önderlerinin hizmetten kaçma vebalde kalırsın öğüdü karşısında büyük bir aşkla yola çıktım.
Belediyeciliği Araklı belediyesinde 15 yıl en önemli kademelerinde görev yaparak tecrübe ettim. Bunun da icraatını 10 yıl belediye başkanlığım döneminde yapılmaz denilen hayırlı hizmetleri yapmayı Rabbim nasip eyledi. Yani işin ehli ve 25 yıllık tecrübesi olan bir kardeşinizim.
Belediye başkanlığından uzak kaldığım 10 yılda da ülkemde ki güzel belediyecilik örneklerini inceleme imkanı buldum.
Konferans için gittiğim, gerek yurt içi gerek yurt dışı şehirlerde gördüğüm yenilikleri ilçemle buluşturmak istiyorum.
Ayrışmanın değil birleşmenin, kutuplaşma değil kardeş olmanın hazzını yeniden Araklımıza getirmek istiyorum.
Ülkemizde belediyecilikte dönüm noktası olan Milli görüş ruhu inancıyla çalışacağız. ‘Rüşveti alanda veren de memnun dur’ anlayışını yıkarak ‘rüşveti alan da verende lanetlenmiştir’ anlayışını hakim kılarak işlerimizin daha bereketli olmasını sağlayacağız.
Mevcut projelerimizi tv, afiş, broşür, sosyal medya vasıtasıyla anlatıyorum, bunun için burada sizleri yormak istemiyorum. Bilmenizi istediğim şey yapamayacağım hiçbir vaadi sizlere söylemem, verdiğim sözü de yapmaya gayret ederim.
Önce Araklı diyerek yerelde birlikteliği sağladık. Araklımıza hizmet eden siyesi partilerin gönüldaşlarını alarak belediye meclisimizi oluşturduk. Bu dostluk ve kardeşlik sevdası halkımızdan büyük teveccüh ve ilgi gördü.
Araklı temiz insanların şehridir, temiz yatırımlar ve temiz yönetim sözü veriyoruz.
Çıkmış olduğumuz yolda siz değerli kardeşlerimden, DÜRÜST BAŞKAN DÜRÜS YÖNETİM anlayışının hakim olması için dua ve desteklerinizi bekliyorum.
Selam ve saygılarımı arz ediyorum.

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy