AK PARTİ
Giriş Tarihi : 27-03-2019 20:23   Güncelleme : 27-03-2019 20:23

Başkan Çebi’den Önemli Açıklamalar

Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitimi Daire Başkanı, Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, ilçe teşkilatları ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte dur durak bilmeden çalışmalarına devam ediyorlar.

Başkan Çebi’den Önemli Açıklamalar

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çebi çalışmaları sırasında önemli açıklamalara yer verdi.

Başkan Adayı Çebi; ”Araklı’da Ak Parti iktidarımız ve vatandaşlarımızın desteğiyle birlikte hayal dediğimiz yatırımları gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçemizi ve belediyemizi ziyaretleri sırasında buraya sanayi sitesi sözünü aldık. 216 dükkanlı sanayi sitesi şunda tamamlandı. Açılışını yine Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan telekonferans sistemiyle gerçekleştirdi. Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Berat Al.com"> ’ın Enerji Bakanlığı döneminde ilçemize doğalgaz sözü aldık. İlçemizin şuanda yaklaşık olarak %40’ı doğalgaz kullanıyor. İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’nun desteğiyle tarihi Kalecik Kalemizi restore ederek oraya turizm tesisi kazandırdık.

Trabzon’umuzun Dört Bakanı Var

Cumhurbaşkanımızla, Bakanlarımızla ve Milletvekillerimizle her zaman rahatlıkla iletişim kurabiliyoruz. Şuan Trabzonlu 4 bakanımız var. Biz bundan faydalanmak istiyoruz. Seçimden sonra 4.5 yıl önümüzde seçim olmayacak. Dört bakanımız varken Araklı için hız kesmeden, son sürat yola devam etmek istiyoruz.

Bizim İşimiz, Derdimiz Vatandaşımızın Gönlünde Yer Edinebilmek

Kim ne hakkında yorum yaparsa yapsın bizim anlayışımız bellidir. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın manifestosuna uygun bir şekilde seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bizim kimseyle işimiz olmaz. Bizim işimiz vatandaşımızın gönüllerinde yer edine bilmektir. Şunu çok rahat ifade edebilirim ki görev süremiz boyunca hiçbir kardeşimizi kırmadık dökmedik. Biz hep gönül belediyeciliğinden, vatandaşımızdan yana olduk. Makam kapımız ardına kadar açık kalarak vatandaşlarımızla yakından ilgilendik.

Hemşehrilerimden Destek İstiyorum

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi Çocuklarımız için, Gençlerimiz için, Geleceğimiz için Yeniden Yollara Düşme Günüdür. Bu yolda Araklılı hemşehrilerimden destek ve dualarını istiyorum. Bizim derdimiz kendi ikbalimiz değildir. Bizim derdimiz Araklımızı çok daha ileriye taşıyabilmektir. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy