Kategorilenmemiş
Giriş Tarihi : 26-03-2019 10:40   Güncelleme : 26-03-2019 10:40

Hasan Suiçmez Röportajı Bölüm-11

Araklı Haber Millet İttifakı Araklı Belediye Başkan Adayı Hasan Suiçmez'in projelerini anlattığı röportajını bölümler halinde yayımlamaya devam ediyor. İşte Hasan Hocanın röportajının 10. bölümü

Hasan Suiçmez Röportajı Bölüm-11

TURUP TURİZME KAZANDIRILACAK! ACI SU (MAHURA) ŞİFA DAĞITACAK!

İyi Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Eğitimci Araştırmacı Yazar Sn. Hasan SUİÇMEZ ; TURUP TURİZME KAZANDIRILACAK! ACI SU (MAHURA) ŞİFA DAĞITACAK! dedi.

Bir zamanlar çöp tesisi yapılması için gündeme gelen turup ile ilgili olarak Turup; piknik alanına dönüştürülecektir . (Sahilden turupa teleferik sistemi kuracağız. Yine İlçeye hâkim noktasına seyir terası kurularak burada dinlence ve piknik alanları oluşturulacağız.) dedi.

İlçe ve mahallelerin temiz suya erişimi için de;

  • Su rezervlerimizin tamamı yayla kaynaklarından itibaren korumaya alınacak, gelecek kuşakların su yönetimi planlanacaktır. Mahallelerimizin temiz su kaynaklarına erişimi için alt yapısal eksiklikler giderilecektir.
  • Ayrıca Bereketli Mahallemizde bulunan 1968 yılında Sağlık Bakanlığı’nın raporuyla Türkiye’de başta böbrek taşını düşürmede ve miğde rahatsızlıkları , cilt ve göz rahatsızlıklarına iyi geldiği bilimsel raporlarla ispat edilmiş şifalı (mahura) acı suyunun standardize edilerek Türkiye ve dünyaya tanıtımı yapılarak servis edilmesini sağlayacağız. Yine bu bölgenin turizm alanına kavuşması için katkıda bulunacağız dedi.

 

Seyfullah AksoySeyfullah Aksoy