AK PARTİ
Giriş Tarihi : 24-03-2019 17:32   Güncelleme : 06-05-2019 06:00

Millete hizmet etmenin sadece yol yapmak olmadığını, gönülleri de yapmaktan geçtiğini gayet iyi biliyoruz

Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, MHP İlçe Başkanı Mustafa Harbi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Eğitimi Daire Başkanı, Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi, ilçe teşkilatları ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla hasbıhal oldular.

Millete hizmet etmenin sadece yol yapmak olmadığını, gönülleri de yapmaktan geçtiğini gayet iyi biliyoruz

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “Beş yılda hayallerin ötesinde projeler halkımız ile istişareler ve ortak akıl çerçevesinde ilçemizde hayat buldu. Millete hizmet etmenin sadece yol yapmak ibaret olmadığını, gönülleri de yapmaktan geçtiğini gayet iyi biliyoruz.” dedi.

Projeleri, hizmetleri ve çalışmalarının aralıksız devam etmesi için milletten yetki beklediklerini belirten Çebi, “İlçemizin AK Parti iktidarıyla buluşmasıyla başlayan hizmet rüzgarı Cumhur İttifakı’yla daha da güçlenerek devam edecek. 31 Mart yerel seçimleri için başlatmış olduğumuz çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Mahalle ziyaretleri, sivil toplum kuruluşu toplantıları, ev ziyaretleri, esnaf ve vatandaş ziyaretleri başta olmak üzere, her platformda yer ve zaman ayrımı olmaksızın bizleri bu göreve layık gören vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

“Dev projeleri hayata geçirdik”
İlçenin dört bir yanında dev projeleri ve hizmetleri hayata geçirirken bir taraftan da Türkiye’de ilk ve tek olan hizmetleri, projeleri tamamlayıp hizmete açtıklarını belirten Başkan Çebi, “İnsana yatırımı her şeyin üstünde tutuyor ve bu yatırımlarda çok daha fazla titiz davranıyoruz. Bir taraftan alışılmış rutin belediyecilik hizmetiyle ilçemizi modern bir şekilde imar ederken insanımızı ihmal etmedik, etmiyoruz ve etmeyeceğiz. Ülkemizde de belediyecilik anlayışını sil baştan değiştiren, 1994 yılını belediyecilik hizmetleri anlamında adeta bir milat haline getiren ve o günden bu yana eylemleri ve söylemleriyle belediyeciliğin ufkunu açan bizlere örnek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi gönül belediyeciliği yapmanın gayreti içindeyiz. Araklı Belediye Başkanı ve başkan adayı olarak Cumhurbaşkanımızın İstanbul’da örneğini sergilediği ve büyük bir başarı hikayesi yazdığı gönül belediyeciliğini halkımızla yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Bu güvene layık olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Çankaya Mahallesinden Cumhur İttifakına Tam Destek

Cumhur ittifakı mensupları Araklı’nın Çankaya mahallesinde bir araya geldiler. Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Dilekoğlu, Cumhur İttifakı Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, MHP İlçe Başkanı Mustafa Harbi, Ak Parti, MHP ilçe teşkilatları ve belediye meclis üyesi adayları Çankaya mahallesinde halkla kucaklaştılar.

Çankaya mahallesinde gerçekleştirilen toplantıya çevre köylerden de yoğun bir katılım oldu. Belediye Başkan Adayı Recep Çebi burada yaptığı konuşmada şunlara değindi; ”Cumhur ittifakı olarak Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sn. Devlet Bahçeli’ye en iyi şekilde sahip çıkacağız. Araklı’da birçok hizmeti Ak Parti iktidarımız ve vatandaşlarımızla beraber gerçekleştirdik. Biz hep Araklı’nın gelişmesi ve daha da büyümesi için yola çıktık. Hep şunu söylüyoruz kendi ikbalimiz için değil Araklı için, Ülkemiz için, güçlü yarınlar için mücadele ediyoruz. İnşallah sizlerinde desteğiyle Ak Parti ile Yükselen Araklı için Hız Kesmeden Yola Devam edeceğiz. Buradaki tüm hemşehrilerime destek ve dualarından dolayı teşekkür ediyorum.”

 

AdminAdmin